Обаждане до izvozva.bg

ПРОМОЦИИ!

ПОРЪЧАЙ ОТСТЪПКА!

Извозване на строителни отпадъци в София

Фирмата извозва строителни отпадъци, като почистваме цялостно след извършената услуга по къртене. Предоставяме контейнери с обем от 7 куб.м и товаровместимост 10т. или двойно повече от контейнерите на Газ, Зил, Ифа на достъпна за вас цена. Извозване на строителни отпадъциИзнасяме на гръб строителни отпадъци натоварени в чували, предоставени от нас. Доставяме пеш строителни материали на високи етажи. Извозваме и малки количества боклук. Извозването става със собствен транспорт – разполагаме, както с малки, така и по големи по обем камиони. Поради тази наличност на всички видове необходими транспортни средства, ние извозваме бързо и надеждно отпадъците, за удобството на клиента.

Екипът ни от млади професионалисти работи всеки ден за Вас и по всяко време на денонощието. Можем да твърдим, че поради богатството на технологията и инвентара си, пред нас няма неосъществими цели, когато става въпрос за услугата извозва. За нас няма твърде големи товари за извозване, нито толкова малки, които да откажем.

Услугата по извозването е до толкова важна за клиента, доколкото обектът трябва да бъде бързо и на време почистен и извозен до подходящо сметище. Отчитайки това, екипът ни отговорно и с необходимата бързина ви освобождава от отпадъчния строителен материал и позволява да продължите работата по обектите си в желаните от вас срокове. Доверете ни се и няма да съжалявате!