Извозване на стари мебели в София 0898 91 81 81

Всички обичаме промоциите, намаления и оферти, дали обаче те пестят средства или се оказва, че плащаме много повече от реалната им цена. Днес ще говорим за услугата на една фирма, която не подлъгва клиентите с намаления и промоции, а предлага ЕВТИНО извозване на стари мебели и обзавеждане в София.

Цени за извозване на мебели и боклуци:

Пакет едностаен апартамент – 110 лв. време за изпълнение 2 – 3 часа.

Пакет двустаен апартамент – 150 лв. време за изпълнение 3 – 4 часа.

Пакет тристаен апартамент – 180 лв. време за изпълнение 4 – 5 часа.

Пакет четиристаен апартамент – 230 лв. време за изпълнение 5 – 6 часа.

Пакет многостаен апартамент – 280 лв. време за изпълнение 7 – 8 часа.

Изнасяне и извозване на диван максимум до 70 лв.

Изнасяне и извозване на секция и диван максимум до 80 лв.

Изнасяне и извозване на спалня с гардероб максимум до 90 лв.

Извозваме на сметище в кв. „Враждебна“ и с. „Долни Богров“

Изхвърляне на стари мебели
Изхвърляне на стари мебели в София
Извозване на секция
Извозване на стара секция

И сега една част от клиентите ще се зарадват, но както винаги по-голямата част от хората подхождат с недоверие и скептицизъм. За тези от Вас, чиито интерес е пробуден, отговорите са тук. На територията на София има фирма предлагаща хамалски услуги и извозване на стари мебели. Наред с тази основна своя дейност, служителите извършват още редица работи. Монтаж и демонтаж на обзавеждане, изнасяне и товарене на мебели, извозване до регламентирани сметища са само част от нещата, които може да бъдат заявени комплексно. Групата носи наименование Извозва.Бг. От години има изградено име на пазара, опит в различните области от своята дейност и млад и динамичен екип.

Извозване на стари мебели
Извозване на старо обзавеждане

Евтино извозване на обзавеждане в София е сравнително нова услуга, която предлага фирмата. Тя е провокирана от нуждата на почти всеки втори софиянец, захванал се с ремонт, преместване и обзавеждане на квартира или дом. Идеята на тази евтина услуга е не да подлъгва клиентите, а да предостави нещо, без да се изисква голямо плащане на хора, които ще изхвърлят боклуци и мебели. Щом веднъж обзавеждането е бракувано, рядко ще се замислим: „Дали все пак няма да ми потрябва“. Много от нас постъпват импулсивно и изнасят мебели направо на контейнерите. Това е не само забранено, но и безотговорно.

Щом има по-лесен начин и то без да се налага да се плаща много, защо да не поръчате евтино извозване на обзавеждане в София. Засега Извозва.Бг извършва тази дейност само в рамките на столицата, поради факта, че главните офиси са разположени там. Наред с това се вземат под внимание и разходите за транспорт, които няма как да са евтини на стотици разстояния. Ако и на вас се налага в най-скоро време да освободите помещенията на дома, за нанасяне на ново обзавеждане, то Извозва.Бг са на вашите услуги.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.