Извозване на стари мебели в София 0898 91 81 81

Всички обичаме промоциите, намаления и оферти, дали обаче те пестят средства или се оказва, че плащаме много повече от реалната им цена. Днес ще говорим за услугата на една фирма, която не подлъгва клиентите с намаления и промоции, а предлага ЕВТИНО извозване на стари мебели и обзавеждане в София.

Цени за извозване на мебели и боклуци:

Пакет едностаен апартамент – 110 лв. време за изпълнение 2 – 3 часа.

Пакет двустаен апартамент – 150 лв. време за изпълнение 3 – 4 часа.

Пакет тристаен апартамент – 180 лв. време за изпълнение 4 – 5 часа.

Пакет четиристаен апартамент – 230 лв. време за изпълнение 5 – 6 часа.

Пакет многостаен апартамент – 280 лв. време за изпълнение 7 – 8 часа.

Изнасяне и извозване на диван максимум до 70 лв.

Изнасяне и извозване на секция и диван максимум до 80 лв.

Изнасяне и извозване на спалня с гардероб максимум до 90 лв.

Извозваме на сметище в кв. „Враждебна“ и с. „Долни Богров“

Изхвърляне на стари мебели
Изхвърляне на стари мебели в София
Извозване на секция
Извозване на стара секция

И сега една част от клиентите ще се зарадват, но както винаги по-голямата част от хората подхождат с недоверие и скептицизъм. За тези от Вас, чиито интерес е пробуден, отговорите са тук. На територията на София има фирма предлагаща хамалски услуги и извозване на стари мебели. Наред с тази основна своя дейност, служителите извършват още редица работи. Монтаж и демонтаж на обзавеждане, изнасяне и товарене на мебели, извозване до регламентирани сметища са само част от нещата, които може да бъдат заявени комплексно. Групата носи наименование Извозва.Бг. От години има изградено име на пазара, опит в различните области от своята дейност и млад и динамичен екип.

Извозване на стари мебели
Извозване на старо обзавеждане

Евтино извозване на обзавеждане в София е сравнително нова услуга, която предлага фирмата. Тя е провокирана от нуждата на почти всеки втори софиянец, захванал се с ремонт, преместване и обзавеждане на квартира или дом. Идеята на тази евтина услуга е не да подлъгва клиентите, а да предостави нещо, без да се изисква голямо плащане на хора, които ще изхвърлят боклуци и мебели. Щом веднъж обзавеждането е бракувано, рядко ще се замислим: „Дали все пак няма да ми потрябва“. Много от нас постъпват импулсивно и изнасят мебели направо на контейнерите. Това е не само забранено, но и безотговорно.

Щом има по-лесен начин и то без да се налага да се плаща много, защо да не поръчате евтино извозване на обзавеждане в София. Засега Извозва.Бг извършва тази дейност само в рамките на столицата, поради факта, че главните офиси са разположени там. Наред с това се вземат под внимание и разходите за транспорт, които няма как да са евтини на стотици разстояния. Ако и на вас се налага в най-скоро време да освободите помещенията на дома, за нанасяне на ново обзавеждане, то Извозва.Бг са на вашите услуги.