Дезинфекция на апартамент

Как да гарантирате чистота с дезинфекция на апартамент. Когато става дума за Изхвърляне на стари мебели в София, фирмата „Извозва.БГ“ винаги е тук. Разчитайте на нашите силни момчета за всички тежки и мръсни работи, които включват дезинфекция на помещения. Следвайте нашите съвети как да поддържате вашите апартаменти чисти и безопасни.

Първи стъпки в дезинфекцията

Първо, фирмата започва с оценка на ситуацията. Ако има боклук или следи от замърсяване, нашите момчета изнасят всичко. Те дезинфекцират всяка стая със силни и ефективни препарати, убиващи вируси и бактерии. Когато почистваме дворове, винаги започваме с професионално косене на трева. Това е част от поддържането на външната чистота, която допринася за общата хигиена на имота.

чистота с дезинфекция на апартамент

Как да гарантирате чистота с дезинфекция на апартамент

При работа с дезинфекция на апартамент, фирмата включва следните действия:

  1. Дезинфекция с препарати: Използваме специализирани средства с бактерицидно, туберкулоцидно, вирусоцидно действие. Това осигурява основно почистване от микроби.
  2. Изхвърляне на отпадъци: Всички отпадъци се събират в здрави чували, предоставени от нас, и се изнасят навън.
  3. Почистване на груби замърсявания: Ако помещението е замърсено след смърт или има биологични отпадъци, извършваме задълбочено почистване.
  4. Дезинфекция на специфични площи: Обръщаме специално внимание на често докосвани повърхности като дръжки, ключове и електрически ключове.
  5. Финално миене и обезмирисяване: След цялостното почистване провеждаме обезмирисяване, за да се уверим, че въздухът в помещението е чист и свеж.

Как да гарантирате чистота с дезинфекция на апартамент

В „Извозва.БГ“ се грижим за вашите помещения като за наши собствени. С млади, силни и отговорни хамали гарантираме, че всяка работа ще бъде свършена бързо и ефикасно, даже и на официални празници. Нашият екип е винаги на линия, за да отговори на всяко ваше изискване.

За контакти с нас обадете ни се по телефона на номер 0898 91 81 81. Работим в София и областта, като знаем всеки адрес. Позволете на „Извозва.БG“ да се погрижи за чистотата и дезинфекцията на вашия апартамент!

Често задавани въпроси

Как мога да съм сигурен, че дезинфекцията на апартамента е направена добре?

Фирмата „Извозва.БГ“ използва проверени методи и препарати с доказан ефект. Старателно почистваме всяка повърхност и кът. Правим това бързо и ефективно, без да пропускаме места. Гарантираме, че вашият апартамент ще бъде без микроби и бактерии. Работим всеки ден, включително събота и неделя.

Какво включва процесът на дезинфекция?

Процесът започва с премахване на всички отпадъци. След това обработваме помещенията със силни дезинфектанти. Внимаваме особено на често докосвани места като ключове и контакти. Използваме препарати, които убиват вируси и бактерии. Всичко това се прави от нашите млади и силни момчета.

Какви са стъпките при спешна дезинфекция след замърсяване?

Ако има спешно замърсяване, фирмата „Извозва.БГ“ действа веднага. Първо изнасяме всичко замърсено от помещението. След това извършваме дезинфекция на всички повърхности. Използваме средства с висока ефективност. Завършваме с почистване и обезмирисяване. Работата ни е бърза и на достъпни цени, даже и на празници.