Чисти тавани и мазета

Фирма за извозване „Извозва.БГ“ предлага услуги за чисти приземни и подпокривни помещения. В работата участват само млади и силни момчета, които изпълняват тежката и мръсна работа. Всички услуги са евтини и се извършват бързо, дори и в събота, неделя и на официалните празници.

Чисти приземни и подпокривни помещения

Какво правим за чисти приземни и подпокривни помещения

Фирмата ни за чисти приземни и подпокривни помещения има опит и работи професионално. Хора за тежката работа изпълняват всяка задача със старание и внимание. Ето какво включва нашата услуга:

Демонтаж на мебели. Мебелите се разглобяват на място, след което се товарят в камиона за изхвърляне. Демонтираните части се извозват до депо.

Събиране на боклуци. Дребните отпадъци се събират в здрави чували. Чувалите се изнасят на гръб и се товарят в камиона за транспортиране до депо.

Измиване и дезинфекция. Помещенията се измиват с препарати, които имат бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Дезинфекцията се извършва преди, по време и след работата.

Почистване след гълъби и животни. Почистване на тавани след умрели животни. Събираме курешките и труповете, махаме гнездата и мием с дезинфекционни препарати. Дезинфекцията се повтаря за сигурност.

Товарене и извозване. Всичко натоварено в камиона се извозва до депо за отпадъци и рециклиране. Транспортирането се извършва безопасно и бързо.

Полезни съвети за чисти приземни и подпокривни помещения

Използвайте подходящи чували. За събиране на боклуци ползвайте здрави и устойчиви чували. Те предотвратяват разпиляването на отпадъците и улесняват изнасянето.

Организирайте демонтажа на мебели. Преди да започнете работа, разглобете мебелите. Това улеснява изнасянето и намалява риска от повреди.

Дезинфекцирайте редовно. Дезинфекцията е важна за здравето. Използвайте препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие за почистване.

Изхвърляйте отпадъците безопасно. След събиране на боклуците, извозвайте ги до депо за отпадъци. Така гарантирате безопасното им изхвърляне и рециклиране.

Планирайте транспортирането. Преди да започнете извозване, планирайте маршрутите. Това спестява време и усилия, особено при тежките товари.

Предимства на нашата фирма за чисти приземни и подпокривни помещения

„Извозва.БГ“ работи с най-добрите хамали за тежката работа. Всяка задача се изпълнява бързо и ефективно. Хората за работата са млади и силни, което гарантира качеството на услугите. Цените за услугите са изключително изгодни и достъпни за всеки.

Телефонът за контакти с нас е 0898 91 81 81. Работим в София и областта.

Често задавани въпроси

Как се извършва почистването на приземни и подпокривни помещения?

Почистването започва със събиране на боклуци в здрави чували. Мебелите се демонтират и изнасят. Помещенията се мият и дезинфекцират с подходящи препарати. След това товарим боклуците в камиона. Всичко се извозва до депо за отпадъци и рециклиране.

Каква е цената за почистване на приземни и подпокривни помещения?

Цените за услугата са изключително изгодни. Включва се демонтаж, изнасяне, товарене и извозване. Всяка задача се изпълнява от млади и силни момчета. Работим евтино и бързо, дори и в събота и неделя. За повече информация обадете се по телефона.

Колко време отнема почистването на приземни и подпокривни помещения?

Времето зависи от обема на работа. Обикновено отнема няколко часа. Всичко се извършва бързо и ефективно. Включва се събиране на боклуци, демонтаж, изнасяне и извозване. Работим дори и на официални празници.