Фирми извозващи стари мебели в столицата на добри цени

Без значение от целта на превоза можем да ви осигурим транспортно средство, с което да извозите мебелите от точка А до точка Б във възможно най-кратки срокове. ИЗВОЗВА БГ разполага със солиден автопарк – микробуси, камиони и всички останали видове превоз, които могат да ви свършат работа в случай на преместване на вещи и багаж в ново жилище или изхвърляне на битови отпадъци на сметище. Като бонус можем да изпратим и екип от отлично обучени хамали, които да се заемат с изнасянето, натоварването и разтоварването на товара.

Фирми извозващи стари мебели в столицата

Трябва да отбележим, че в зависимост от целта на превоза се определя начинът, по който ще се извози товарът. Например, ако става дума за извозване на стари мебели до сметище, то могат да се приложат няколко похвата и хитрини, които малко или много ще улеснят процеса. Един от тях е натрошаването на вещите на малки и удобни за носене парченца. Така не само, че се улеснява изнасянето им, но и може да се използва целият обем на каросерията, което може да ви спести няколко курса до сметището! В случай, че имате нужда от помощ при доставяне на нови мебели или пък за преместването на личен багаж и вещи до друго жилище, то подходът, който ще приложат нашите хамали ще бъде коренно различен. Първото нещо, което ще направят е да гарантират безопасността на превозваният товар. Това става още преди неговото натоварване. Вещите се опаковат с подходящи противоударни материали. В това число влизат кашони, найлони и т.н. След което се взима предвид начинът на натоварване на багажът. Мебелите трябва да се разположат на такова разстояние, че да се предотврати дори най-малката опасност от “търкане” или “блъскане” едни в други. Освен това се завързват със специални колани, които осигуряват тяхната стабилност по време на транспортирането им.

Ако за първи път се възползвате от услугите на фирма за хамали и транспорт, то със сигурност имате известни колебания спрямо тяхната работа. Това е съвсем нормално и ние напълно ви разбираме. За съжаление всеки бранш си има своята “черна овца” и през годините е имало фирми извозващи стари мебели в столицата, които си вършеха работата през пръсти и по този начин лепнаха сериозно петно върху имиджа на хамалските услуги в България. Гарантираме ви, че, ако се възползвате от услугите на фирми доказали своите възможности в хамалската дейност, няма да имате никакви проблеми или неуредици, за които вероятно са ви “светнали” вашите познати.

Фирми извозващи стари мебели в столицата цени

Разбира се, ИЗВОЗВА БГ може да отговаря само за своите действия и няма как да поемем вината или да оправдаем некоректните постъпки на нашите колеги. В този ред на мисли искаме да отбележим, че винаги сме си изпълнявали коректно и съвестно задълженията, които сме поели! Това могат да го потвърдят стотиците ни клиенти, някои, от които продължават да се възползват и до днес от нашите услуги. Гарантираме ви, че извозим мебелите ви в сроковете, които сме обещали и на предварително обявената цена. Извършваме всякакви превози с начална точка София до цялата страна. За повече информация се свържете с нас на телефон 0898 91 81 81.