Фирма с хамали за изнасяне на багаж и почистване в София

В днешната статия ще ви запознаем с част от услугите, които предлага нашата фирма и по-специално изнасянето на багаж и почистването на жилище от ненужни вещи и битови отпадъци. Ще се постараем да отговорим на някои от въпросите, които най-много ви интересуват, а тези, на които не откривате отговор в настоящата статия бихте могли да ни задете чрез формата за контакти в сайта. И така..да започваме!

Изнасяне на багаж

Поне веднъж в годината ни се налага да изнесем част от багажа си. Тук не става дума обаче, за личният багаж, който опаковате при пътувания в провинцията или чужбина, а за по-сериозно количество багаж, което искате да преместите на друго място. В това число влизат старите електроуреди, мебели, дрехи, предмети и всички останали вещи, които притежавате. В зависимост от целта на преместването, се оперира по няколко различни начина. Най-мащабната операция е при преместването на багаж в ново жилище. Тогава става дума за изнасянето на огромно количество багаж, за което може да бъде необходим дори ТИР, за да бъде изнесен на един курс. Сами разбирате, че за целта са необходими не само физически усилия, но и стриктна организация. Без нея няма как да бъде синхронизиран целият процес и може да се изразходва ценно време и допълнителни усилия, които могат да бъдат спестени при добре изготвен план за работа.

Фирма с хамали за изнасяне на багаж и почистване

ИЗВОЗВА БГ е фирма с хамали за изнасяне на багаж и почистване, която може да ви гарантира, че всичко ще премине без никакви затруднения или издънки. Ще бъдат взети всички необходими мерки за безопасност, които ще ви гарантират, че багажът ви ще пристигне навреме и без да му бъдат причинени никакви щети. Изготвяме индивидуални оферти като се взима предвид обемът на работа, разстоянието от точка А до точка Б и други странични фактори, които малко или много оказват влияние върху работния процес.

Почистване на жилище от битови отпадъци

Изхвърляме стари мебели, електроуреди, строителни материали и всякакви други материали от жилище на изключително изгодни цени и дори за без пари, при определени условия, за които може да научите повече на телефон 0898 91 81 81. Тук е моментът да отбележим, че може да ни наемете и за почистването на жилища от покъщнина. Например, ако сте си закупили или наследили къща или апартамент, които не са опразнени, нашата работа е да се заемем с тяхното подготвяне за нанасянето ви и новото обзавеждане, което смятате да поставите. В този ред на мисли трябва да отбележим, че може да ви помогнем и за двете неща – за преместването на новото обзавеждане и за почистването на жилището от старото. Ако сте си закупили къща с двор, който е в окаяно състояние и повече прилича на джунгла, отколкото на градина отново може да ви окажем адекватна помощ. Ще изпратим екип от хамали на място, който да се заеме с изнасянето на боклуците, подрязването на храстите, старите дървета и всичко останало, за да бъде възвърнат приличният вид на дворното място.

Фирма с хамали за изнасяне на багаж и почистване в София и региона

Така че, ако търсите фирма с хамали за изнасяне на багаж и почистване винаги може да разчитате на нас. Без значение дали става дума за изнасянето само на една секция или преместването на цяло жилище, винаги може да ни потърсите. Ние можем да ви предложим професионална помощ в сферата на хамалските и транспортните услуги по всяко време.