Фирма за събиране на мебели в София

Освен, че предлагаме хамалски и транспортни услуги, ние сме фирма за събиране на мебели, която би могла да Ви отърве напълно БЕЗПЛАТНО или евтино от всички ненужни мебели, предмети и други подобни вещи. Услугите, които предлагаме са строго индивидуални и могат да бъдат съобразени с Вашия график и възможности. Повече информация може да получите, ако се свържете с нас на посочения телефон, а в останалата част от статията ще Ви разясним защо и в кои случаи трябва да се обърнете към фирма за събиране на мебели.

Фирма за събиране на мебели

Предполагам, че поне веднъж за последните няколко години или месеца сте си правили планове да се отървете от някои мебели, които използвате или такива, които сте прибрали в мазето или тавана. Това е съвсем нормално. Все пак не е „здравословно“ да се привързвате към определени вещи, ако те не Ви носят някакъв приятен спомен или друга сантиментална стойност. Реално погледнато, ако дадена вещ не Ви върши работа и не смятате да я използвате някога, то няма абсолютно никакъв смисъл да я пазите. Какво печелите, ако държите стария си диван на тавана? Нищо! Единствено заема място и най-много някой ден да се ударите или спънете в него, когато се качите на тавана, тъй като ще сте забравили, че той се намира там!

В този случай ще имате нужда от услугите на фирма за събиране на мебели. С нейна помощ ще можете да се отървете от всички ненужни вещи, с които разполагате, без това да Ви коства нито секунда загубено време или Х на брой изгорени калории. Може и да имате нужда да изгорите няколко хиляди калории, за да поотслабнете, но повярвайте ми не е това начина да се „раздвижите“, а още по-малко пък да „поспортувате“. За тази цел има фитнес зали, стадиони и други площадки, докато хамалите ще се погрижат за всичко останало – от демонтажа и изнасянето на ненужните мебели до тяхното извозване и изхвърляне на сметището за депониране. Вашето задължение в случая е просто да покажете на работния екип от кои вещи искате да се отървете и всичко останало вече е грижа на хамалите.

Фирма за събиране на мебели в София

Дори да не желаете да изхвърляте мебелите, а просто да ги преместите някъде другаде – на склад; на вилата или пък в новото/старото жилище, то отново може да се възползвате от услугите на нашата фирма. Както споменахме преди малко, ние предлагаме разнообразни хамалски и транспортни услуги, които се разпростират на територията на цяла София и страната. Извършваме всякакви превози и в това число бихме могли да се заемем с извозването на покъщнината Ви от точка А до точка Б! Разполагаме с богат паркинг от превозни средства, с които всеки един превоз би бил възможен!

Както разбирате фразата „фирма за събиране на мебели“ е едно много широко понятие, което обхваща абсолютно всички услуги хамалски и транспортни услуги свързани с мебели. Било то демонтаж, изнасяне, изхвърляне, извозване, преместване или нещо друго. Изложили сме ценоразпис на всяка една от услугите, които предлагаме, но държим да отбележим, че изготвяме индивидуални и комбинирани оферти, които според желанията и възможностите на клиента, като крайна цел е и двете страни да останат максимално удовлетворени от взаимната работа.