Хамалска фирма за изнасяне на стари мебели в града

Единствено фирма, която предлага хамалски и транспортни услуги би могла да ви помогне за изнасянето на обзавеждането от дома ви. Няма такова нещо като “фирма за изнасяне на стари мебели в града“, която да се занимава само с това. На това описание отговарят хамалските бригади, които могат да ви помогнат за всяка една дейност, която е свързана с мебели или други подобни вещи – изхвърляне, преместване и т.н.

Фирма за изнасяне на стари мебели в града

ИЗВОЗВА БГ може да ви предложи комплексни хамалски и транспортни услуги по всяко време в София и региона. Разполагаме с необходимият опит, средства и желание, за да ви помогнем дори в “най-тежката и деликатна” ситуацията, в която се намирате. Хамалите, които работят при нас са хора, които имат нужните умения, за да работят в тази сфера. Освен това транспортните средства, които използваме са специално оборудвани спрямо “специфичната дейност”, която се извършва с тях. Монтирани са т.нар. “асансьорни капаци”, които улесняват разтоварването и натоварването на по-тежките и обемисти мебели. Също така са оборудвани с необходимите мерки за сигурност – колани, въжета и т.н., които ще осигурят безопасността им при извозването.

Повечето хора, които се намират в ситуация като вашата и се чудят дали да се възползват от услугите на хамали за изнасяне на стари мебели при изхвърляне или преместване, най-вероятно имат много въпроси, на които трудно успяват да намерят отговор. Постарали сме се в нашият сайт да ви запознаем с всички подробности около хамалските и транспортни услуги, които предлагаме, но все пак, ако не успявате да намерите информация за това, което ви интересува, то не се срамувайте да ни позвъните и да ни попитате. Отговаряме на всички обаждания и въпроси, без значение от това “колко са глупави” според вас.

Ако трябва да бъдем обективни, то ще споделим, че с изнасянето на някои мебели ще срещнете известни затруднения. Да вземем например диванът. Вероятно на всеки един от вас му се е налагало да внася или изнася такъв, който е с нестандартни размери и форми през тесните коридори и врати на жилището си. Хубавото при изнасянето е, че щом диванът веднъж е влязъл в жилището, то със сигурност има начин, по който да излезе от него, но докато това се случи може да преминете през “седемте кръга на ада”, както се вика. По същият начин стоят нещата и с останалите вещи с по-голям размер – секция, гардероб, спалня, холна гарнитура и т.н.

Фирма за изнасяне на стари мебели в града цени

Освен с изнасянето може да срещнете затруднения и с извозването на въпросните мебели. Особено, ако става дума за повече от няколко вещи. Трябва да отбележим още, че в зависимост от целта на превоза, товарът се извозва по различен начин. Например при изхвърлянето, мебелите се натрошават на възможно най-малки парчета, за да се използва пълния обем на каросерията на превозното средство. Докато при преместването най-важното нещо, е да бъде осигурена тяхната безопасност. Поради това понякога се налага да бъдат извозени на няколко курса или да се използва транспорт, който разполага с по-голяма каросерия и може да побере повече товар.

Всичко това е обвързано с много време и усилия, които реално погледнато не си заслужава да изразходвате, след като има кой да ви свърши тази работа безплатно или срещу символична цена – ИЗВОЗВА БГ.