Почистване на замърсени пространства

Управление на замърсени пространства от Меси – това е специалността на нашата фирма „Извозва.БГ“. Работи се бързо, евтино и по всяко време – събота, неделя и официални празници. Предлагат се услуги за извозване на отпадъци, изхвърляне на стари мебели, почистване и дезинфекция на помещения, и още много. Работи се само с млади и силни момчета, които вършат тежката и мръсна работа.

Управление на замърсени пространства от Меси

Нашите услуги за управление на замърсени пространства от Меси

Нашата фирма за управление на замърсени пространства от Меси работи по няколко прости стъпки, за да предложи най-доброто. Ето какво се прави:

  1. Демонтаж на мебели. Старите мебели се разглобяват на части, за да може лесно да се изнесат от помещението и да се натоварят в камиона.
  2. Изнасяне на отпадъците. Всички боклуци се събират в здрави чували и се изнасят на гръб от високите етажи, ако е нужно.
  3. Товарене в камиона. След като всичко е събрано, се товарят отпадъците в камиона и се подготвят за извозване.
  4. Извозване до депо. Камионът се отправя към депото, където отпадъците се изхвърлят или се рециклират според вида им.
  5. Дезинфекция на помещението. За мръсни помещения се използват специални препарати с бактерицидно и вирусоцидно действие.

Професионализъм и бързина

За управление на замърсени пространства от Меси се разчита на професионални методи. Когато се почиства след гълъби, се прави дезинфекция с препарати, събират се курешките и се мият повърхностите. При почистване след кучета и котки се събират труповете, фекалиите, дезинфекцира се и се използва аерозол за обезмирисяване.

Дейности по управление на замърсени пространства от Меси

Етапи на работа:

Събиране на дребни отпадъци в чували. Всичко се събира в здрави чували и се изнася пеша, ако няма асансьор. Момчетата са силни и млади, справят се бързо и евтино.

Демонтаж и изнасяне на мебели. Мебелите се разглобяват на части, изнасят се и се товарят в камиона за боклук. Без загуба на време, всичко става бързо.

Дезинфекция с професионални препарати. Препаратите имат бактерицидно и вирусоцидно действие, което гарантира чистота и безопасност.

Почистване на фекалии и биологични отпадъци. Събират се в капсули за опасни отпадъци, помещенията се измиват и дезинфекцират.

Косене на трева и рязане на храсти. Товари се всичко в камиона и се извозва до депо за преработка или производство на метан.

Извозва.БГ – евтино и бързо

Фирмата ни за управление на замърсени пространства от Меси работи в София и областта. Всички услуги са евтини, работи се дори в почивни дни и официални празници. С млади и силни момчета, тежката и мръсна работа не е проблем.

Телефонът за контакти с нас е 0898 91 81 81. Работим в София и областта.

Често задавани въпроси

Как се извършва управление на замърсени пространства от Меси?

Услугата започва с демонтаж на мебели и събиране на всички боклуци в здрави чували. Младите и силни момчета изнасят отпадъците пеша, ако няма асансьор. След това товарим камиона и отпадъците се извозват до депо. Накрая се извършва дезинфекция на помещението с препарати с бактерицидно и вирусоцидно действие. Всичко става бързо и евтино, включително в почивните дни и празниците.

Колко струва услугата управление на замърсени пространства от Меси?

Цените са евтини и достъпни за всички. За всяка услуга се предлага индивидуална оферта според нуждите на клиента. Работи се бързо и качествено, дори в събота, неделя и официални празници. Младите и силни момчета се справят с тежката и мръсна работа без проблем. Свържете се за повече информация и цени.

Какви други услуги предлагате освен управление на замърсени пространства от Меси?

Предлагат се извозване на отпадъци, изхвърляне на стари мебели, дезинфекция и почистване на помещения. Почистване след гълъби включва събиране на курешки, трупове и гнезда. Извършва се и дезинфекция след кучета и котки с професионални препарати. Косене на трева, рязане на храсти и извозване до депо за преработка са също част от услугите. Работи се бързо, евтино и по всяко време.