Фирма за транспорт с камион от София до Пловдив

Имате нужда от транспорт с камион от София до Пловдив!? ИЗВОЗВА БГ може да ви осигури такъв, без значение от вида и целта на превоза. Разполагаме с достатъчно транспортни средства, които могат да бъдат използвани за извозването на багаж, стоки, строителни материали, боклуци и всякакви други видове товари. Нашата фирма е специализирана в сферата на хамалските и транспортните услуги и може да ви предложи всичко, от което се нуждаете, стига то да попада в сферата, в която работим.

Транспорт с камион от София до Пловдив

Транспортирането на какъвто и да било товар по оста София – Пловдив, в никакъв случай не е лесна задача. За да се осъществи бърз и същевременно безопасен превоз по тази линия трябва да се спазват „писани и неписани” правила за работа. Транспортното средство, което ще се използва за извършването на превоза, се определя от вида на товара. Предполагам, че ще се съгласите с нас, че няма смисъл да се използва цял камион, ако ще бъде превозван багаж и лични вещи. Подобни товари могат да се извозят без абсолютно никакви проблеми с един най-обикновен микробус и освен това ще бъде в пъти „по-рентабилно” да се направи с този превоз, от гледна точка на времето и парите, които ще бъдат изразходвани за неговото осъществяване.

Извършването на транспорт с камион от София до Пловдив ще ви излезе значително по-скъпо сравнение със същата услуга, но с микробус. Първият фактор, който оскъпява превозът е горивото. Камионите имат много по-голям разход сравнение с бусчетата. При тях разходът започва от 20/100, докато при микробусите разходът може да бъде двойно или тройно по-нисък. Освен това пътните такси за камионите са много по-скъпи. Сами може да се уверите в това като направите едно просто сравнение между цената на винетката за камион и тази за лек автомобил, за какъвто може да мине микробусът, ако тежестта му е под 3,5 тона.

Транспорт с камион от София до Пловдив цени

Така че преди да наемате превозно средство, е желателно да обсъдите ситуацията с представител на фирмата, който може да ви посъветва кой вид превоз ще бъде най-рентабилен за вас от икономическа гледна точка. Тук е моментът да отбележим, че някои видове товари няма как да бъдат извозени с превозно средство различно от камион. Да вземем например „бързооборотните стоки”, опасните товари и битовите отпадъци, за чието извозване се използва специализиран транспорт, който е оборудван с необходимата техника и средства за безопасност.

Много хора предпочитат да се обърнат за помощ в такава ситуация към фирми, които могат да им осигурят не само транспорт, но и хамали, които да се нагърбят с натоварването и разтоварването на багажа. Реално погледнато е много по-добре да наемете фирма, която да се заеме с целият процес на работа, отколкото да си „разделяте задълженията” с нея. Разликата в сумата, която ще заплатите не е толкова висока, че да я взимате като фактор за определянето на избора ви.

Каквото и решение да вземете, трябва да знаете, че ИЗВОЗВА БГ е винаги на среща, когато става дума за хамалски и транспортни услуги. Така че, ако имате нужда от помощ за превозването или изнасянето на някакъв товар – позвънете ни и ние ще се отзовем на момента!