Евтини транспортни услуги със самосвал

Имате нужда от транспортни услуги със самосвал в София и региона!? Попаднали сте точно, където трябва! ИЗВОЗВА БГ предлага разнообразие висококачествени хамалски и транспортни услуги на отлични цени. Фирмата разполага с няколко превозни средства, сред които и самосвал, чрез които извършва абсолютно всякакви превози на територията от София до цялата страна.

Транспортни услуги със самосвал

Самосвалът е тежкотоварна машина, която обикновено, се използва, когато става дума за изхвърляне на строителни отпадъци, доставка на материали или други подобни услуги. Понякога тя влиза в употреба при почистване на покъщнина или дворно място, но това са изключително редки случаи, когато става дума за наистина сериозно количество отпадъци.

Както споменахме вече – ИЗВОЗВА БГ предлага разнообразие от транспортни услуги със самосвал и други превозни средства. За повече информация може да разгледате сайта или се обърнете директно към представител на фирмата, с който може да се свържете на телефон 0898 91 81 81. При положение, че сте в процес на “проучване на пазара” и все още не смятате да пристъпвате към конкретни действия, то нека ви запознаем с някои от услугите, за които най-често ни търсят нашите клиенти.

Транспортни услуги със самосвал в София

Извозване на строителни отпадъци

Един от основните проблеми, с който се сблъскват много хора при извършването на ремонтни действия в дома си, е свързан с липсата на транспортно средство, с което да извозят отпадъците до сметището. Този проблем е осезаем в случаите, когато не се обръщаме към фирма за ремонти или къртене, а се заемем сами с тази задача. Много хора обаче, допускат грешка и не взимат предвид сериозността на този проблем и го решават впоследствие, когато времето им за реакция е твърде малко и поради това правят прибързани избори, които им струват скъпо.

За да не изпадате и вие в подобни “кризисни ситуации” – подсигурете си транспорт, преди да правите каквито и да било ремонтни дейности в дома си.

Почистване и изхвърляне на покъщнина

Проблемът е горе-долу идентичен с този при изхвърлянето на строителните отпадъци. Тук обаче, става дума за различен тип отпадъци, които биха могли да бъдат извозени по много по-рационален и спестовен начин. Освен транспорт, можем да предложим и опитните си хамалски услуги за демонтажът, изнасянето, натоварването и разтоварването на боклуците. В зависимост от ситуацията можем да предложим и “безплатното им изхвърляне”.

Транспорт на мебели

ИЗВОЗВА БГ може да ви предложи транспорт за изхвърляне на мебели или превозно средство за тяхното преместване. Разликата е огромна. При извозването на вещите, с цел тяхното съхранение, се използва специализиран транспорт, който е снабден с няколко системи за безопасност и улеснение на превоза. Докато за тяхното изхвърляне може да се използва най-обикновено транспортно средство, което разполага с достатъчно голяма каросерия, която би могла да поеме целият товар на един курс.

Доставка на строителни материали и стоки

Доставяме различни видове строителни материали и стоки в цялата страна. Често се случва да не успеете да откриете това, което ви трябва в близката железария, тъй като се продава само в някои определени области и градове. Това важи с пълна сила за мраморът, гранитът и другите подобни материали, които е много по-евтино да си ги закупиш от Сандански, например, отколкото да ги поръчате през някой магазин. При положение, че нямате транспортно средство под ръка – обърнете се към нас! Ние ще ви предоставим такова и ще ви таксуваме само за превозът, без надценка върху материалите или стоката, която искате да бъде доставена!