Хамалски и транспортни услуги София – Правец

Нуждаете се от висококачествени хамалски и транспортни услуги в София и страната? ИЗВОЗВА БГ може да ви осигури такива! Нашата фирма ще направи необходимото, за да ви гарантира, че желания товар или стока ще пристигне в уреченото време, без никакви затруднения или проблеми. Стотиците доволни клиенти, с които сме работили са гаранция на думите ни. Извършваме почти всякакви видове транспортни услуги, като сме специализирани в битовите. Ето част от тях, за които най-много ни търсят нашите клиенти.

Транспортни услуги София - Правец

Извозване на мебели

За извозване на мебели или на отделни вещи, трябва да се вземат предвид няколко неща. На първо време се анализира ситуацията. Това се прави, когато става дума за изхвърлянето на купчина от вещи, а не на единични такива. Определя се как и какво ще бъде необходимо за тяхното изнасяне, натоварване и извозване. Някои вещи се нуждаят от предварителен демонтаж. Нещата добиват по-сериозни размери, когато става дума за преместването на въпросните вещи.

Колкото до превоза, той може бъде с обикновен микробус или камион, като в зависимост от ситуацията, се избира най-рентабилния.

Извозване при изхвърляне на вещи

При изхвърлянето на вещи особено, е свързано не толкова с начина на извозване, с натоварването. Прави се необходимото, за да може превозното средство да събере абсолютно целия товар, който ще се изхвърли на един курс до сметището. Това, се прави с цел спестяване на времето и ограничаване на разходите.

Транспортни услуги София - Правец цени

Доставка на стоки и материали

ИЗВОЗВА БГ може да ви осигури транспорт за доставка на стоки и материали от цялата страна. Заедно с него можем да изпратим и екип от хамали, които да се погрижат за товаро-разтоварния процес. Предлагаме доставки на строителни материали, стоки и други товари, на цени по-добри от тези в магазина или склада, от който ще ги купувате!

Извозване на отпадъци

При почистването на офиси и сгради от отпадъци, е желателно да се оптимизира целия работен процес. Трябва да се планира по такъв начин, че да се спести максимално време, усилия и средства. Самото почистване е “индивидуален процес” и няма как да бъдат посочени конкретни срокове или цени, без да бъде направен предварителен анализ на обстановката. Осигуряваме превозни средства за извозването на боклуците при почиствания след ремонт в битова обстановка.

Транспорт под наем

Както споменахме вече, ИЗВОЗВА БГ може да ви осигури транспорт под наем за извозването на всякакви видове товари, които не са посочени в офертите ни. Разполагаме с богат автопарк, който може да бъде на ваше разположение по всяко време в София и страната. Заедно с тях можем да ви осигурим и перфектно обучен, опитен хамалски екип, който да се погрижи за хамалската част от задачата.

За повече информация – позвънете на телефон 0898 91 81 81 и разберете за хамалските и транспортните услуги предлагани от ИЗВОЗВА БГ от първа ръка!