Обаждане до izvozva.bg

ПРОМОЦИИ!

ПОРЪЧАЙ ОТСТЪПКА!

Транспортни услуги навсякъде и по всяко време в България

Имате ли нужда от транспорт? Искате да извозите определен товар – личен багаж, строителни материали, отпадъци, стока или нещо друго, но нямате подходящ превоз, с който да го извършите!? Тогава нямате друг избор, освен да наемете фирма, която да се нагърби с извозването на товара. Всъщност щом четете тази статия вероятно проучвате въпроса или вече търсите кое предприятие би могло да ви свърши работа! В този ред намисли трябва да отбележим, че ние извършваме транспортни услуги навсякъде и по всяко време. Гарантирано качество на услугите и атрактивни цени, които нито една друга фирма не може да ви предложи! Бъдете сигурни в това.

Ние предлагаме не само транспортни, но и хамалски услуги. Все пак двете вървят ръка за ръка в повечето случаи и поради тази причина ви предлагаме комбинирано решение на проблема. За да добиете по-ясна представа за услугите, които предлагаме, ще ви разкажем за най-търсените превози от страна на нашите клиенти.

Транспортни услуги навсякъде и по всяко време

Преместване на багаж и лични вещи

Най-често хората ни търсят, за да им помогнем при преместването в ново жилище. Изнасянето и извозването на личният багаж и вещи изисква усърдна работа и доста време, което може да бъде спестено, ако бъде нает екип от професионални хамали, които разполагат с всичко необходимо, за да извършат експедитивно преместване. Другата причина, поради която е желателно да се наемат хамали за тази работа е свързана с безопасността на багажът и личните вещи, която може да бъде гарантирана само от професионалисти в тази област!

Изнасяне и изхвърляне на битови отпадъци

Обикновено клиентите се обръщат към нас за помощ, когато наследят жилище от покоен роднина, което меко казано е било превърнато в склад за ненужни вещи от бившия му собственик, докато е доживявал старините си. Характерно е за старите хора да се превръщат във вехтошари в края на дните си. Тогава техните наследници предпочитат да наемат фирма, която да се заеме с почистването на жилището, за да може по-бързо да се нанесат в жилището и да го преобзаведат.

Почистване и извозване на строителни отпадъци до сметище

Изхвърлянето на строителни отпадъци след ремонт може да се окаже наистина тежка задача. Тя изисква доста усилия и време, с които не всички хора разполагат. Освен това строителните боклуци трябва да се изхвърлят на сметището за депониране, където се рециклират и унищожават по безопасен за околната среда начин. Това допълнително усложнява задачата и мнозина предпочитат да наемат фирма за почистване, отколкото да губят ценно време и ресурси.

Транспортни услуги навсякъде и по всяко време цени

Доставка на строителни материали

За съжаление не всички видове строителни материали се продават в специализираните магазини, които се намират около нас. Някои материали изобщо не се предлагат, а други са в недостатъчно количество. Възможността за доставка, която предлагат магазините е прекалено неизгодна от финансова гледна точка и поради това много хора предпочитат да се нагърбят сами с организирането и доставянето на желаните строителни материали или да наемат фирма, която да извърши превоза.

Превоз на стоки и различни товари

Освен гореспоменатите превози извършваме и други транспортни услуги по всяко време и навсякъде в страната. Имало е случаи, в които сме били наемани да извършим превоз на стоки, например. Така че, ако имате нужда от висококачествен транспорт – позвънете на 0898 91 81 81.