Хамалски и транспорти услуги в София и региона

ИЗВОЗВА БГ предлага разнообразие от хамалски и транспортни услуги в София и региона. Нашият квалифициран екип разполага с всичко необходимо, за да ви предложи висококачествен, експресен и евтин превоз до всяка точка на страната. Също така извършваме и вътрешни превози при преместване в ново жилище или изхвърляне на всякакви видове отпадъци. В днешния материал, ще ви запознаем по-конкретно с услугите, които предлагаме.

Транспорти услуги в София и региона

Извозване на покъщнина при преместване или изхвърляне

ИЗВОЗВА БГ може да ви бъде изключително полезна при преместване или изхвърляне на покъщнина. Ако смятате, че е дошъл момента да се разделите с непотребните вещи или пък ви предстои нанасяне в ново жилище, но нямате възможност сами да организирате преместването на покъщнината – нашите хамали са на среща! Отлично знаем колко много време и усилия може да струва едно преместване. Хамалите на ИЗВОЗВА БГ могат да се ангажират с цялата работа, която съпътства процеса – от опаковането до натоварването и разтоварването на личните вещи. В случай, че имате нужда само от транспорт, с който да извозите покъщнината от точка А до точка Б, можем да осигурим необходимия превоз!

Нещата при изхвърлянето на ненужната покъщнина стоят по сходен начин. ИЗВОЗВА БГ може да ви осигури само превоз, с който да бъдат транспортирани боклуците или да се заеме с цялостното почистване на обекта. Тук е момента да посочим, че извършваме почиствания на къщи и апартаменти от ненужни вещи, както и на жилища след ремонт. В зависимост от ситуацията можем да ви предложим дори БЕЗПЛАТНО изхвърляне на старите мебели и електроуреди! Повече за тази оферта може да научите на телефон 0898 91 81 81, където представител на фирмата ще ви обясни в подробности как стоят нещата.

Извозване на отпадъци до сметище

В зависимост от това дали става дума за битови или строителни отпадъци, тяхното извозване може да протече по различен начин. Боклуците, се сортират в зависимост от своя вид. В случая говорим за битови и строителни отпадъци. Хубаво е да знаете, че в категорията “битови отпадъци” спадат мебели, електроуреди и друга покъщнина. Обикновено пък строителните отпадъци се изразяват в изкъртени плочки, тухли, стиропор, тапети, лепила, бои и т.н. Те се изхвърлят на различни сметища, поради което не могат да бъдат извозени на едно място. Така че, ако искате да изхвърлите старите мебели, барабар със строителните отпадъци, които са се образували след ремонта, то ще трябва да потърсите специализиран превоз!

Транспорти услуги в София и региона цени

Транспорт под наем

ИЗВОЗВА БГ отдава превоз под наем за извозване на багаж, мебели и отпадъци. Освен това извършваме доставки на строителни материали от страната – гипсокартон, мрамор и т.н. Както знаете транспортните услуги вървят ръка за ръка с хамалските и ако имате нужда от помощ, можем да изпратим и добре обучена, квалифицирана работна сила, която да се погрижи за т.нар. “хамалска дейност”.

Не подценявайте хамалските и транспортните услуги. Доверете се на професионалисти в областта, за да сте сигурни, че всичко ще премине, без никакви последствия и превоза, ще бъде извършен в предварително уговорените срокове. ИЗВОЗВА БГ е сред водещите фирми на пазара за хамалски и транспортни услуги в София и региона. Обадете ни се и се възползвайте от атрактивните оферти!