Товарно такси София – камион или бус под наем

Имате нужда от транспорт, с който да извозите старите мебели, обзавеждане, отпадъци или някакъв друг товар в София и региона!? Попадналите на правилното място! Ние от ИЗВОЗВА БГ разполагаме с разнообразие от превозни средства, които може да използвате срещу символично заплащане. Към тях можем да ви осигурим и хамалски услуги, които може да използвате както сметнете за добре. Нашето товарно такси София – камион или бус изпълнява всякакви поръчки и маршрути. Ако се колебаете какъв транспорт да използвате, консултирайте се с нас. Ние ще ви дадем професионалният си съвет относно работата, която искате да бъде свършена и превозното средство, което би било подходящо за нея.

Товарно такси София - камион или бус

Да вземем например преместването в ново жилище. Много от клиентите ни търсят за помощ, когато се местят в новото си жилище, било тяхно собствено или такова под наем. Без значение от това, трябва да се вземат предвид няколко фактора. Първо – местоположението. Много зависи къде се намира жилището. Ако е в центърът на София, то е немислимо да се използва камион. Затова дори багажът ви да е огромен, ще трябва да използвате микробус, за да го извозите. Може да направите няколко курса в двете посоки, но нямате друг избор, тъй като движението на камионите в центъра на София е забранено. Ако времето ви притиска, то използвайте няколко микробуса. При положение, че жилището, в което ще се нанасяте се намира в покрайнините на София – Лозен, Герман, Панчарево, Банкя, Иваняне и т.н. може да наемете камион и да извозите целият багаж на един курс!

Нека погледнем и как стоят нещата с изхвърлянето на битови и строителни отпадъци. Въпреки че, става дума за боклуци, те се изхвърлят на различни места. По Закон е забранено да се изхвърлят строителните отпадъци на едно място с битовите, тъй като може да съдържат вредни и изключително опасни за здравето и околната среда вещества. Поради тази причина се извозва до специализираните места за утилизация, където биват преработени или унищожени по строго регламентираният начин според българското и европейско законодателство. Относно битовите отпадъци трябва да отбележим, че има два вида. Едни са тези, които ги изхвърляте ежедневно в общите кофи за смет, с които разполагате или, които се намират до жилищната ви кооперация, а другите са тези, които изхвърляте при пролетни разчиствания на гаража, мазето, тавана и т.н. Битовите отпадъци – мебели, електроуреди, дрехи и т.н. е препоръчително да се предават на фирми, които се занимават с тяхната утилизация или да се закарат до въпросните депа. Много скоро във всеки един голям град ще има поне по едно такова депо, което ще приема мебели, електроуреди и вещи.

Товарно такси София - камион или бус цени

Нашето товарно такси София – камион или бус може да бъде наето за всяка една дейност, която спада в графата “хамалски и транспортни услуги”. При нас работят висококвалифицирани кадри, които разполагат с необходимите умения и сертификати, за да изпълняват длъжността, за която са наети. Може да прозвучи самохвално, нагло или както искате го наречете, но, ако се доверите на услугите и възможностите, които предлагаме в ИЗВОЗВА БГ – със сигурност няма да сбъркате! За повече информация може да ни позвъните на телефон 0898 91 81 81 по всяко време!