Обаждане до izvozva.bg

ПРОМОЦИИ!

ПОРЪЧАЙ ОТСТЪПКА!

Евтини товарни услуги с камион в София и страната

Предлагаме висококачествени товарни услуги с камион в София и страната на достъпни цени. ИЗВОЗВА БГ е една от водещите фирми в сферата на хамалските и транспортните услуги. Извършваме всякакви превози, които спадат в сферата на хамалогията и не само – извозване на стари мебели, транспортни услуги при преместване, извозване на отпадъци до сметище, доставка на стоки, превоз на обзавеждане, транспорт на багаж и вещи и ред други услуги, които може да откриете в ценоразписа изложен в сайта или, за които може да попитате на телефон 0898 91 81 81!

Товарни услуги с камион в София и страната

Можем да ви предложим 2 типа превозни средства – камион или микробус. Разполагаме с богат автопарк, който може да задоволи нуждите ви и да отговори на претенциите на най-взискателните хора. Те се управляват от висококвалифицирани лица, които разполагат с необходимият опит и умения, за да работят в сферата на хамалските и транспортните услуги. Така че, няма за какво да се притеснявате и ви гарантираме, че всичко ще бъде извършено в срок, без никакви забавяния от каквото и да било естество. В случай, че се колебаете кое превозно средство да изберете, може да се консултирате с нас за професионално мнение и съвет. Ние ще ви посочим кой е най-рационалният избор за вас според нуждите ви. Трябва да отбележим, че транспортното средство не се избира само спрямо цената, но се взимат предвид и други фактори.

Най-важният фактор е безопасността. Тя е на първо място във всяка една ситуация. В зависимост от товарът, който ще се превозва се избира транспортното средство, което няма да създаде никакви предпоставки за инцидент по време на превозът. Така например, ако искате да превозите извънгабаритен товар и ако имате възможност да избирате превозното средство, то по-добре наемете камион. Може да ви излезе малко по-скъпо, но няма да има предпоставки за пътни инциденти или за повреда на товара. Честно казано това не трябва да ви вълнува особено, тъй като фирмите поемат пълна отговорност за превозваните товари и в случай на инцидент покриват загубите ви. Именно поради тази причина някои фирми предлагат застраховка на товара.

Тук е моментът да отбележим, че нашата фирма е тясно специализирана в сферата на хамалските и транспортни услуги и най-честите превози, които извършва са свързани с тях. В повечето случаи ни наемат за почистването и извозването на битови, строителни или друг тип отпадъци. Предлагаме тази услуга безплатно или на атрактивни цени, но не за сметка на качеството! Затова, ако имате стари мебели, електроуреди или други вехтории в сравнително добро състояние, от които искате да се отървете – позвънете на 0898 91 81 81 и ние бихме могли да изпратим камион, който да се погрижи за тях напълно БЕЗПЛАТНО!

Товарни услуги с камион в София и страната цени

Често може да забележите камионите ни по главните пътища на столицата. По това време от годината те са страшно заети с извозването на строителни отпадъци от площадките до сметището. Освен, че разчистваме строителни терени от боклуци, стари дървета, храсти и т.н., предлагаме извозването на отпадъци след домашен ремонт. Можем да осигурим екип от хамали, който да се погрижи за почистването на терена или да доставим контейнер, в който да натоварите боклуците, а ние да се погрижим за тяхното извозване до бунището за депониране.