Фирма за товарни транспорти Варна София

ИЗВОЗВА БГ е специализирана фирма в сферата на хамалските и транспортните услуги. Ние извършваме превози до всяка точка на страната. Основният предмет на дейност е съсредоточен в София, но извършваме транспортни услуги с начална точка столицата до всяка област в страната. Предлагаме гъвкави условия и оферти на цени, на които не може да устоите. Както споменахме – предлагаме и хамалски услуги, в зависимост от целите, за които сте ни потърсили. Честно казано хамалските и транспортните услуги вървят “ръка за ръка”.

Извозване на багаж

Ако ви предстои преместване от София във Варна или от Варна в София, но не разполагате с подходящ транспорт или възможност да извозите сами багажа си и търсите възможно най-изгодната оферта – попаднали сте на правилното място. ИЗВОЗВА.БГ ще ви осигури пълен пакет от услуги, които да гарантират безпроблемното извозване на багажа до желаната дестинация. Това включва подготвяне на вещите за извозване, тяхното опаковане, натоварване и разтоварване. На първо четене това може да ви звучи като изключително лесна задача, но повярвайте ни – не е.

Товарни транспорти Варна София

За разлика от много други фирми, които биха ви предложили своята помощ, ние ви гарантираме не само изключително атрактивна цена, но и гарантирано качество на превоза. Всъщност какво означава качествен превоз? Товарът да пристигне невредим и на време. За съжаление много фирми се отнасят пренебрежително към този факт и си позволяват да не спазват предварително уговорените срокове. ИЗВОЗВА БГ ви гарантира, че цялата процедура ще протече според условията, които са предложени в офертата и ясно упоменатия срок за приключване на дейността.

Извозване на покъщнина

Извозването на покъщнина се различава съществено от извозването на багаж. И при двата случая става дума за лични вещи, но в единия количеството е значително по-малко. Багажът може да се изрази в няколко чувала с дрехи и някакви мебели, докато покъщнината обикновено се изразява в преместване на цялата покъщнина, с която разполага клиента – от домашните чехли до хладилника!

Доставка на стоки и материали

Някои видове стоки и материали не могат да бъдат открити в съответното населено място. Дори в големи градове като Варна и София, се усеща дефицита им. Поради това се налага да се доставят от местата, където се произвеждат. В много случаи обаче, фирмите, които ги продават “съдират кожата” на своите клиенти, когато стане дума за доставка. Така че, ви предлагаме “алтернатива”, за да не се чувствате “използвани” и пред “свършен факт”. Винаги можете да ни потърсите за помощ в подобни случаи и на 99 % ви гарантираме, че можем да ви предложим по-ниска цена от тази, която ще ви офертира магазина, който продава и предлага възможност за доставка на въпросните стоки и материали, от които имате нужда.

Транспортни услуги София Варна

Извозване на битови и строителни отпадъци до сметище

ИЗВОЗВА БГ има необходимите технически възможности, за да извърши превоз на битови, строителни и всякакви други отпадъци на територията на България. Освен това можем да се заемем и с тяхното почистване. Предлагаме изнасяне на стари вещи от жилище; почистване след ремонт и т.н.

Транспорт под наем

Ако имате нужда само от транспорт, без хамалски услуги, отново може да се обърнете към нас. Осигуряваме превозни средства за всякакви цели, а за изхвърлянето на отпадъци можем да осигурим и контейнери.