Фирма за товарен транспорт от София до Варна

Ако търсите товарен транспорт от София до Варна сте попаднали на правилното място! Нашата фирма извършва превози от столицата до всяка точка на България. Може да ни наемете, ако имате нужда от транспорт при преместване на багаж, извозване на битови отпадъци или пък доставка на строителни материали. Разполагаме и с квалифициран персонал, който също може да бъде на ваше разположение при нужда, ако имате нужда от помощ за разтоварването или натоварването на товара.

Товарен транспорт от София до Варна

Транспортните услуги, които предлагаме са комплексни и подлежат на допълнително договаряне. Затова не се притеснявайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси или не виждате определена услуга да фигурира в ценоразписът ни. Свържете се с нас на телефон 0898 91 81 81 и ще обсъдим всичко, което ви вълнува. Ще обсъдим какъв би бил възможно най-оптималният вариант за извършване на превоза – маршрут, време, цена и всички останали подробности, които трябва да бъдат предварително уточнени, за да бъде всичко точно и ясно.

Обикновено хамалските и транспортните услуги вървят ръка за ръка, което е напълно разбираемо. Все пак товарът, който ще се превозва трябва да бъде разтоварен и натоварен, което по някога е невъзможно, без „човешка ръка“. Затова винаги препоръчваме на нашите клиенти да се възползват от помощта на хамалите, отколкото да се нагърбват сами с тази задача и да ни търсят само за извършването на превоза. Услугата няма да се оскъпи значително, но за сметка на това ще си спестите доста време, усилия и нерви, които ще изхабите, ако поемете сами хамалската дейност.

Товарен транспорт от София до Варна цени

Разбира се, че при някои превози не е наложително наемането на хамали, може да се каже, че е дори излишно, ако желаете да бъде извършен превоз от един склад до друг склад, в които има работници, чиято задача е именно такава – да посрещат камионите и да ги разтоварват. Но, когато става дума за битови превози, като преместване, изхвърляне на ненужни вещи и други подобни задачи, то е по-добре да се обърнете към хамали. Ето защо: