Фирма за товарен транспорт от София до Варна

Ако търсите товарен транспорт от София до Варна сте попаднали на правилното място! Нашата фирма извършва превози от столицата до всяка точка на България. Може да ни наемете, ако имате нужда от транспорт при преместване на багаж, извозване на битови отпадъци или пък доставка на строителни материали. Разполагаме и с квалифициран персонал, който също може да бъде на ваше разположение при нужда, ако имате нужда от помощ за разтоварването или натоварването на товара.

Товарен транспорт от София до Варна

Транспортните услуги, които предлагаме са комплексни и подлежат на допълнително договаряне. Затова не се притеснявайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси или не виждате определена услуга да фигурира в ценоразписът ни. Свържете се с нас на телефон 0898 91 81 81 и ще обсъдим всичко, което ви вълнува. Ще обсъдим какъв би бил възможно най-оптималният вариант за извършване на превоза – маршрут, време, цена и всички останали подробности, които трябва да бъдат предварително уточнени, за да бъде всичко точно и ясно.

Обикновено хамалските и транспортните услуги вървят ръка за ръка, което е напълно разбираемо. Все пак товарът, който ще се превозва трябва да бъде разтоварен и натоварен, което по някога е невъзможно, без „човешка ръка“. Затова винаги препоръчваме на нашите клиенти да се възползват от помощта на хамалите, отколкото да се нагърбват сами с тази задача и да ни търсят само за извършването на превоза. Услугата няма да се оскъпи значително, но за сметка на това ще си спестите доста време, усилия и нерви, които ще изхабите, ако поемете сами хамалската дейност.

Товарен транспорт от София до Варна цени

Разбира се, че при някои превози не е наложително наемането на хамали, може да се каже, че е дори излишно, ако желаете да бъде извършен превоз от един склад до друг склад, в които има работници, чиято задача е именно такава – да посрещат камионите и да ги разтоварват. Но, когато става дума за битови превози, като преместване, изхвърляне на ненужни вещи и други подобни задачи, то е по-добре да се обърнете към хамали. Ето защо:

  • Няма да се цапате и да се ровите в мръсотията. При едно почистване на мазе или таван от стари мебели и вещи, е няма как да не се опрашите, „лекьосате“ и т.н. Все пак работите в такава среда и без значение от товара, който ще сваляте или качвате – със сигурност ще трябва да минете през банята, а дрехите ви през химическото или директно в кофата за боклук.
  • Ще бъдете сигурни, че всичко ще бъде извършено, без никакви затруднения или закъснения. Може би не сте се занимавали с организирането на подобна работа и не знаете колко сложно е това, особено, когато са намесени роднини, близки и приятели.
  • Няма да си губите времето и ще може да го използвате за нещо далеч по-смислено.
  • Възмжоно е дори да спестите пари. Ако предположим, че дадете по 10 лева на няколко приятеля, за да се почерпят, например и добавите към тази сума, парите, които ще отидат за гориво, такса смет на бунището и евентуален наем на транспорта, то може в крайна сметка да стане така, че наемането на фирма за извозване на битови отпадъци да ви излезе по-евтиния вариант.