Хамали и товарен транспорт в София – Бусове и камиони

Нуждаете се от професионални хамалски и транспортни услуги в София и региона!? Имате късмет! Попадналите сте точно, където трябва. ИЗВОЗВА БГ може да ви предложи хамали и товарен транспорт в София с бусове и камиони, в зависимост от задачата, за която ни наемете! Спазваме срокове и предварителни уговорки. Извършваме извозване на всякакви товари – стоки, отпадъци, обзавеждане и т.н.

При положение, че никога досега не сте се възползвали от услугите на професионални хамали, най-вероятно имате куп въпроси относно начинът, по който ще бъде изнесен и извозен товарът. На голяма част от въпросите сме отговорили в сайта. Съветваме ви да прегледате това, което сме писали по темата за преместване или изхвърляне на мебели. Ако вече сте го направили, но въпреки това не сте открили необходимата информация, то най-добре се свържете с нас на посоченият телефон за контакти и ни попитайте за всичко, което ви вълнува относно услугите, които предлагаме! Обещаваме, че ще ви отговорим конкретно и изчерпателно, без назидателен тон или неучтиво отношение. Политиката на нашата фирма е клиентът винаги да остане доволен. Смятаме, че в 99 % от случаите успяваме да го постигнем. Затова говорят и стотиците редовни клиенти – фирми, частни лица, обикновени граждани и прочие, които и до ден-днешен продължават да се възползва от хамалските и транспортните ни услуги.

Товарен транспорт в София - Бусове и камиони

Транспорт за преместване

Можем да ви осигурим камион, бус или няколко превозни средства за извършването на експресно преместване в ново жилище. Разполагаме с богат автопарк, който може да бъде на вашите услуги винаги, когато пожелаете. Тук е моментът да отбележим, че предлагаме бусове под наем, което ще рече, че може да наемете само превозното средство, без хамалските услуги. Това ще ви излезе по-евтино сравнение с комплексната услуга, но трябва да отбележим, че цялата тежест на хамалогията ще падне върху вашите плещи. Ние се нагърбваме само с извозване на товара до желаната дестинация и нищо повече от това.

В случай, че нямате желание да се нагърбвате сами с изнасянето и подготвянето на вещите за преместване, оставете това в ръцете на нашите хамали! Те разполагат с богат опит в тази сфера и за тях няма да бъде абсолютно никакъв проблем да поемат тази задача! Не ги щадете! Те са “гладни за работа”!

Транспорт за изхвърляне на битови или строителни отпадъци

Ако разчиствате домът си от вехтории и битови отпадъци или пък току-що сте приключи основен ремонт и буквално сте заринати от мръсотия, прах и остатъци от строителни материали, може да ни потърсите за тази услуга! Осигуряваме контейнери и транспорт за тяхното изхвърляне на сметище. Освен това можем да изпратим и екип от хамали, които да се заемат с почистването и изнасянето им от жилището.

Товарен транспорт в София - Бусове и камиони цени

Други хамалски и транспортни услуги от ИЗВОЗВА БГ

Предлагаме и много други хамалски и транспортни услуги, от които бихте имали нужда в определен етап от живота си – транспорт на кухненски шкафове; изнасяне и извозване на диван, гардероб или матрак; доставка на стоки; преместване на мебели; извозване на боклуци от мазе, таван или вход и казано с една дума – всяко нещо, за което е необходима “груба сила” и “превоз”.