ИЗВОЗВА БГ събира стари дрехи и мебели за изхвърляне

Извършваме разчистване на стари жилища от ненужни вещи и покъщнина в София и региона. Изхвърляме всякакви видове битови отпадъци – дрехи, мебели, електроуреди, книги, посуда, консерви, машини, железа, автомобилни части и всичко останало, за което се сетите. Извършваме тази дейност срещу символична сума или дори за без пари, в зависимост от количеството на отпадъците и тяхното местоположение. Повече за безплатното събиране на дрехи, мебели и други вехтории ще научите в следващите няколко реда, в които ще ви разясним как протича изхвърлянето; при какви условия и всичко останало, което трябва да знаете.

Събира стари дрехи и мебели за изхвърляне

Неусетно през годините трупаме ли, трупаме всякакви вещи. Някои хора, в по-голямата си част от женски пол, са обзети от т.нар. “шопинг мания” и гардеробите им приличат на малък склад на магазин за дрехи и обувки. В даден момент осъзнават, че повечето от облеклата дори не са ги обличали и нямат никакво намерение да го правят. Тогава, за да освободят място за новите модели, трябва да се отърват от старите или..да си купят по-голям гардероб. Някои хора с по-големи финансови възможности дори имат цяла стая пълна с дрехи и обувки, която е превърната в един огромен гардероб за всеки ден! Говорим за наистина огромно количество дрехи, които в даден момент ще се озоват на боклука. Разбира се, някои хора решават да ги продадат, подарят или да ги дарят на нуждаещите се, но от личен опит ви споделяме, че това са “единици”. На повечето не им се занимава и предпочитат да натрупат всичко в чували и да го захвърлят на боклука.

В този момент можем да се намесим ние! ИЗВОЗВА БГ събира стари дрехи и мебели за изхвърляне и изпраща мобилни екипи на място, които да се погрижат за тяхното изнасяне и извозване до сметище.

Вероятно с изхвърлянето на старите дрехи бихте могли да се справите и сами, но не така стоят нещата с мебелите и останалите вехтории. За тях ще имате нужда от помощ. Първо няма да успеете да ги изнесете сами. Трудно ни е да си представим как влачите или бутате стария диван в опит да го прокарате през тесните пространства на жилището ви. На теория може и да ви се струва възможно, но реално нещата са далеч по-сложни и рискови. Ако предприемете подобен ход, то минималните щети, които ще нанесете на жилището си са – надраскан под и стени; отчупени ъгълчета на стените и т.н. Другата трудност, с която вероятно ще се сблъскате, е извозването на боклуците. За целта ще имате нужда от подходящ превоз. Няма как да натоварите всичко в колата си. Дори да карате пикап, комби или друга лека кола с малко по-голям размер. Един най-обикновен микробус ще ви свърши отлична работа.

Събира стари дрехи и мебели за изхвърляне в София

Защо обаче, да изразходвате толкова много време, усилия и нерви, след като може да позвъните на телефон 0898 91 81 81 и да си решите проблема. ИЗВОЗВА БГ работи на народни цени, а както споменахме вече предлага и възможност за безплатно изхвърляне на покъщнина. Позвънете ни. Нищо не губите. Само може да спечелите, ако се възползвате от нашите хамалски и транспортни услуги за територията на град София и региона.