Извозване на боклуци от апартаменти

Фирмата ни за сортиране и извозване на боклуци и изхвърляне на стари мебели от апартаменти работи всеки ден, даже и на официалните празници. Осигуряваме, че помещението ще е чисто и свободно от всякакъв боклук бързо и на добри цени. Така ще ви разкажа точно какво правим и какво е нужно за да свършим работата качествено.

сортиране и извозване на боклуци

Какво правим при сортиране и извозване на боклуци от апартаменти?

Нашите млади и силни момчета за почистване на замърсени имоти работят бързо и чисто. Първо, подреждаме отпадъците, за да можем лесно да ги изнесем. След това ги товарим в камиона. Така всичко става бързо и лесно.

Стъпки при сортиране и извозване на боклуци от апартаменти:

  1. Сортиране на отпадъците: Първо сортираме всички боклуци в помещението. Събираме дребните отпадъци в наши здрави чували.
  2. Изнасяне на боклука: След сортирането изнасяме тежките и големи отпадъци и ги товарим на гръб навън до камиона.
  3. Товарене в камиона: Изнесените боклуци се товарят в камиона, който ги откарва до депо за отпадъци или рециклиране.
  4. Почистване на помещението: След като всичко е изнесено, помитаме и измиваме помещението, ако е необходимо. Правим и дезинфекция, ако ситуацията го изисква.
  5. Дезинфекция: Накрая, ако е нужно, обработваме помещението с дезинфекционни препарати с бактерицидно, туберкулоцидно, вирусоцидно действие, за да е всичко чисто и безопасно.

Предимства на услугите ни

Фирма за извозване на боклуци гарантира, че ще получите бърза и ефикасна услуга на конкурентни цени. Работим с ентусиазъм и грижа, като използваме собствени чували и правим всичко на място. Цените ни са ниски, защото работим смело и умно.

За контакти с нас обадете ни се по телефона на 0898 91 81 81. Работим в София и областта.

ЧЗВ при сортиране и извозване на боклуци

Как се сортират боклуците преди извозване?

Преди да ги извозим, разделяме боклуците. Първо гледаме какви са, после слагаме в различни чували. Важно е да ги разделим правилно за рециклиране. Така помагаме и на природата. Тази работа я правят млади и силни момчета.

Можете ли да работите по празниците?

Работим всеки ден, включително събота, неделя и официалните празници. Винаги сме на линия, когато имате нужда от нас. Няма проблем да дойдем и в празничен ден. Ние сме тук, за да ви помогнем бързо и евтино.

Как се гарантира безопасността на процеса по извозване?

Всеки път внимаваме много. Товарим камиона внимателно и водим сметка всичко да е безопасно. Използваме здрави чували, за да не се скъсат по пътя. Нашите момчета знаят как да свършат тази работа правилно и безопасно.