След престой на котки

Освежете дома си след дългосрочен престой на котки. Фирма за извозване на отпадъци „Извозва.БГ“ работи с млади и силни момчета, които извършват тежката и мръсна работа евтино – на промоция и бързо. Работи се събота и неделя и на официалните празници. Всички услуги са с изгодни цени. Ето какво е необходимо и какво се прави, за да се извърши качествено услугата.

Oсвежете дома си след дългосрочен престой на котки

Освежете дома си след дългосрочен престой на котки

Нашите момчета за освежаване на дом след дългосрочен престой на котки ще съберат фекалиите и ще дезинфекцират помещенията с препарати, които имат бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Работата е евтина и бърза. След това ще се изхвърлят отпадъците и ще се използва професионален аерозол за обезмирисяване.

Етапи на работа

  1. Събиране на фекалиите. Нашите момчета събират всички фекалии от помещенията. Използват се здрави чували за боклука. Работата се извършва бързо и чисто.
  2. Дезинфекция на помещенията. Помещенията се дезинфекцират с препарати, които убиват бактерии и вируси. Използват се специални препарати, които действат бързо и ефективно.
  3. Изхвърляне на отпадъците. Всички отпадъци се събират и товарят в камиона. Извозват се до депо за рециклиране. Изхвърлянето е част от услугата.
  4. Почистване на помещенията. Почистват се всички повърхности, за да се премахнат остатъците от мръсотия. Работата се извършва бързо и качествено.
  5. Обезмирисяване. Използва се професионален аерозол, за да се премахнат неприятните миризми. Този етап гарантира свеж въздух в помещенията.

Евтини цени за всички услуги

Освежете дома си след дългосрочен престой на котки с помощта на „Извозва.БГ“. Предлагат се евтини цени за всички услуги. Работата се извършва бързо и професионално. Фирмата извозва отпадъците до депо за рециклиране. Хората в екипа са млади и силни момчета, които вършат тежката и мръсна работа.

Обадете ни се по телефона за бързо обслужване

Нашата фирма за извозване и почистване след птици или котки работи всеки ден. Работим събота и неделя и на официалните празници. За всички услуги се предлагат евтини цени. Момчетата в екипа са силни и работят бързо. Обадете се по телефона 0898 91 81 81 за бързо обслужване.

Телефонът за контакти с нас е 0898 91 81 81. Работим в София и областта.

ЧЗВ – след дългосрочен престой на котки

Какво включва услугата “освежете дома си след дългосрочен престой на котки”?

Услугата включва събиране на фекалиите, дезинфекция на помещенията с препарати с бактерицидно и вирусоцидно действие. Товарим камиона с отпадъците и ги извозваме до депо. Извършва се и обезмирисяване с професионален аерозол. Всичко се прави бързо и евтино от млади и силни момчета.

Как се извършва дезинфекцията след престой на котки?

Дезинфекцията се извършва с препарати, които убиват бактерии и вируси. Всички повърхности в помещенията се обработват старателно. Използват се професионални препарати, които действат бързо. Работим евтино и бързо, включително събота, неделя и празници. След дезинфекцията, помещенията са без неприятни миризми.

Какво се случва с отпадъците след събирането им?

Всички отпадъци се събират в здрави чували и се товарят в камиона. След като камионът е натоварен, отпадъците се извозват до депо за рециклиране. Няма нужда от допълнителни грижи, работата е бърза и евтина. Младите и силни момчета се грижат за всичко. Работим всеки ден, включително празници.