Почистване след гълъби

Нашата фирма за извозване и почистване ще махне следите от гълъби на балкона “Извозва.БГ” има опит и екип от млади и силни момчета за тежката и мръсна работа. Услугите са евтини и бързи, работим и събота и неделя, както и на официалните празници. Всяко помещение ще бъде почистено и дезинфекцирано на ниски цени.

следите от гълъби на балкона

Услугата: Как да се справите със следите от гълъби на балкона

Фирмата ни за почистване от гълъби предлага ефективни методи и професионализъм. След като пристигнем, започваме с внимателно събиране на курешките и труповете, като ползваме препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Младите момчета за тежката работа извършват дейностите бързо и качествено, за да се справите със следите от гълъби на балкона.

Дейностите на фирмата за почистване от гълъби

  • Дезинфекция. Използват се специални препарати за дезинфекция и обезпаразитяване на жилища, които унищожават бактериите и вирусите.
  • Събиране на курешките. Нашите хамали събират курешките с подходящи инструменти и ги слагат в здрави чували.
  • Премахване на гнездата. Демонтираме гнездата, за да предотвратим повторно замърсяване.
  • Измиване на балкона. Балконът се измива с вода и специални препарати, за да бъде напълно чист.
  • Повторна дезинфекция. Накрая отново се дезинфекцира, за да се гарантира чистотата и безопасността.

Съвети за това как да се справите със следите от гълъби на балкона

  1. Използвайте здрави чували. За събиране на курешките използвайте здрави чували, които не се късат.
  2. Дезинфекцирайте редовно. Препоръчва се редовна дезинфекция с подходящи препарати.
  3. Измивайте с вода и препарати. След събиране на курешките, измийте балкона с вода и препарати.
  4. Премахвайте гнездата. Ако има гнезда, премахнете ги внимателно, за да предотвратите повторно замърсяване.
  5. Повторна дезинфекция. След измиването, направете още една дезинфекция за пълна чистота.

Как да се справите със следите от гълъби на балкона: Стъпка по стъпка

Събиране на курешките. Събиране на всички курешки с ръкавици и слагането им в здрави чували. Тази стъпка е важна, за да се предотвратят разпространение на бактерии.

Премахване на гнездата. Демонтаж на гнездата от балкона с помощта на инструменти. Премахването на гнездата предотвратява повторното замърсяване.

Дезинфекция с препарати. Обработка на балкона с препарати, които имат бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Това гарантира чистота и безопасност.

Измиване на балкона. Измиване на целия балкон с вода и препарати. Тази стъпка премахва всички останали замърсявания и следи от гълъби.

Повторна дезинфекция. Накрая се прави още една дезинфекция за пълна чистота и безопасност.

Нашата фирма за извозване и почистване работи бързо и ефективно, като гарантира евтини и качествени услуги. Обадете ни се по телефона 0898 91 81 81 за всякакви въпроси и заявки. Работим в София и областта.

Често задавани въпроси

Как се справя с мръсотията от гълъби на балкона?

Първо, измиваме балкона с вода и сапун. След това, с четка и специални препарати изтриваме всички следи. Работим с млади и силни момчета. Работим бързо, евтино и всеки ден, дори на празници. За тежката работа използваме здрави чували за отпадъците.

Какви препарати използвате за почистване?

Използваме безопасни препарати, които премахват мръсотията от гълъби. Препаратите са безопасни за хора и домашни любимци. След почистване, балконът остава чист и свеж. Работим евтино и сме на разположение всеки ден. За мръсната работа са нужни млади и силни момчета.

Какви препарати използвате за почистване?

Почистването на балкона отнема около час. Работим бързо и ефективно, за да не губите време. За почистване използваме здрави чували и специални препарати. Работим евтино и в събота, неделя и празници. За тежката работа имаме млади и силни момчета.