Почистване на жилища след покойник

В „Извозва.БГ“ се грижим всичко да става бързо и евтино. Работата ни е точна и сме сигурни в нашите професионални решения за почистване на жилища. За всяка ситуация имаме готови решения как да действаме, дори и за почистване след пожар. Хората за тази работа са млади и силни момчета, които знаят какво правят. Работим винаги, даже и на празници.

Пет стъпки в решенията за почистване на жилища след покойник

  1. Демонтаж на мебели: На първо място, разглобяваме всяка мебел, която трябва да се махне от жилището. Това правим внимателно, за да не нараняваме нищо около нас.
  2. Изнасяне и товарене на отпадъци: След като демонтираме мебелите, събираме всички отпадъци в чували. Тези чували изнасяме сами на гръб до камиона, после ги караме да депо или сметище за мебели. Хвърляме всичко на определените от закона места с цел рециклиране на атпадъците.
  3. Почистване и дезинфекция: След като махнем всички мебели и боклуци, започваме дезинфекцията. Използваме силни препарати с бактерицидно действие, за да убием всички микроби. Почистваме всеки ъгъл.
  4. Обработка на специфични замърсявания: Ако има фекалии или други биологични отпадъци, обработваме тези места с особено внимание. Събираме всичко в безопасни капсули.
  5. Финално почистване: Накрая, мием подовете и стените, за да махнем последните следи от мръсотия. Всичко остава чисто и свежо.
Решения за почистване на жилища

Защо да изберете „Извозва.БГ“ за решения за почистване на жилища след покойник?

Защото в „Извозва.БГ“ винаги мислим за клиента. Предлагаме най-добрите цени и работим без почивка. Нашите момчета са готови да помогнат по всяко време. Знаем какво правим и го правим добре.

Контакти с нас – 0898 91 81 81 Работим в София и областта. Обадете ни се по телефона, за да уговорим как можем да помогнем.

ЧЗВ – Решения за почистване на жилища

Как се гарантира безопасността при почистването на жилища след покойник?

В „Извозва.БГ“ използваме само проверени методи и силни дезинфектанти за безопасност. Всички момчета от екипа са обучени за специфичните условия на тази работа. Те носят защитно облекло и ръкавици. Всичко мръсно се извозва веднага. Помещението остава чисто и безопасно.

Каква техника използвате за почистване след покойник?

Използваме професионални машини за почистване и специални препарати. Техниката е модерна и ефективна в борбата с микробите. Всичко се прави бързо, за да не се налага дълго да чакате. Почистването завършва с миене на всички повърхности.

Какви са стъпките ви при обработка на помещението, където е имало покойник?

Първо, махаме всички мебели и вещи, които не трябва да останат. После започваме с дезинфекцията на цялото помещение. Използваме средства с доказан ефект против вируси и бактерии. Почистваме старателно всеки ъгъл. Накрая мием подовете и стените за максимална чистота.