Извозване на битови отпадъци

Рециклиране и извозване на битови отпадъци е главното, което правим в „Извозва.БГ“. Предлагаме бързи и изгодни услуги дори и за почистване след гълъби. Работим и събота, и неделя, даже и на официални празници.

Рециклиране и извозване на битови отпадъци

Рециклиране и извозване на битови отпадъци: Как го правим?

  1. Събиране на отпадъците: Първо, хората за това в нашата фирма обикалят помещението и събират всичко, което не трябва да е там. Събират в здрави чували, готови за извозване.
  2. Товарене на отпадъците: След като съберем всичко, товарим камиона. Всичко става бързо и внимателно, но без да подреждаме нещата, защото са само боклуци.
  3. Транспортиране до депо: Когато камионът е натоварен, откарваме отпадъците до специално място за тях. Там ще се преработят или ще се съхраняват безопасно.
  4. Почистване след изнасяне: На мястото, откъдето изнесем отпадъците, правим леко почистване – помитаме, за да е чисто.
  5. Дезинфекция: Ако е нужно, правим и дезинфекция. Използваме силни препарати, за да убием всички микроби и да оставим мястото безопасно за хората.

Защо да изберете „Извозва.БГ“ за извозване на битови отпадъци?

В „Извозва.БГ“ работят само млади и силни момчета, които знаят как да се справят с всяка ситуация. Осигуряваме всичко необходимо, за да се направи работата както трябва. Предлагаме най-добрите цени в София и областта. Работим бързо и не оставяме разхвърляне.

Свържете се с нас

Ако имате нужда от извозване на битови отпадъци, обадете ни се по телефона. Телефонът за контакти с нас е 0898 91 81 81. Работим в София и областта.

ЧЗВ – Рециклиране и извозване на битови отпадъци

Какво се случва с отпадъците след като ги изнесем?

След като изнасяме отпадъците, товарим ги в камиона. Тогава ги караме до депо за рециклиране. Там ги сортират и преработват. Това помага на околната среда. Всичко става бързо и чисто.

Каква техника използваме за извозване на битови отпадъци?

Използваме здрави чували за събиране на отпадъци. Работим с модерни камиони за транспортиране. Всичко това помага работата ни да е бърза и ефективна. Хората за това са обучени да работят правилно. Всеки отпадък заминава там, където му е мястото.

Могат ли да се рециклират всички видове отпадъци, които извозваме?

Да, извозваме различни видове битови отпадъци. Всичко, което може да се рециклира, отива в депото за преработка. Има отпадъци, които се обработват по специален начин. Целта е максимално използване на ресурсите. Помагаме за намаляване на отпадъците в природата.