Разпространение на вируси и болести

Разпространение на вируси и болести в дома? Здравейте, аз съм от фирмата „Извозва БГ“ и искам да ви кажа как нашите услуги помагат да се справим с вирусите у дома. Почистваме къщи и апартаменти, където има много мръсотия и винаги се грижим всичко да е чисто а тогава няма да имате вируси. Ако искате да знаете как да избегнем разпространение на вируси в дома, четете напред!

Разпространение на вируси и болести

Какво правим за да поддържаме вашите домове чисти и без вируси

Когато става дума за чистота, „Извозва БГ“ знае какво да прави. Първо, идваме и виждаме какво трябва да се направи. После, демонтираме стари мебели, изнасяме боклуци и всичко товарим в камиона. И не само това! Преди, по време и след като почистим, използваме специални препарати за дезинфекция. Те убиват всички бактерии и вируси и така вашите домове стават сигурни и чисти. За повече информация как при демонтаж на мебели в малко пространство не се колебайте да ни се обадите. Ще дойдем, ще ги разглобим, натоварим и извозим до сметища за стари мебели.

Конкретни стъпки за чистота и безопасност

  1. Дезинфекция: Използваме препарати с бактерицидно действие. Мием, чистим и накрая отново дезинфекцираме за да е сигурно.
  2. Изхвърляне на боклуци: Събираме всички отпадъци в здрави чували, товарим ги и ги извозваме до депо.
  3. Демонтаж на мебели: Старите мебели ги разглобяваме, изнасяме и изхвърляме правилно.
  4. Почистване след животни: Ако има нужда, почистваме след животни, като дезинфекцираме и отстраняваме всички биологични отпадъци.
  5. Обезмирисяване: След всички дейности използваме аерозоли за обезмирисяване, за да вашите домове да миришат свежо.

Ако искате да разберете повече за почистване и дезинфекция след животни, не се притеснявайте да ни се обадите.

За нас е важно всичко да е чисто, защото здравето на хората е на първо място. С нашата помощ, можете да сте спокойни, че домът ви ще бъде безопасно място без вируси и микроби. За контакти, обадете се на 0898 91 81 81. Работим в София и областта.

ЧЗВ Как да избегнем разпространение на вируси и болести?

Как се прави дезинфекция при вас?

Фирмата „Извозва БГ“ прави дезинфекция много внимателно. Първо използваме силни препарати, които убиват всички микроби и вируси. Мием всички повърхности в дома ви. Правим това преди и след почистването. Така се грижим вашето място да е безопасно и здраво.

Какви препарати използвате за почистване?

„Извозва БГ“ избира препарати с внимание за да е сигурно всичко. Те са със силно действие срещу бактерии и вируси. Така правим вашите домове без вируси и безопасни. Всеки препарат е одобрен и безопасен за употреба в дома.

Как сте сигурни, че всичко е чисто след работа?

След като свършим с почистването, отново проверяваме всичко. Използваме лампи и тестове, за да видим дали има останали микроби. Ако намерим, отново почистваме. Това е как „Извозва БГ“ гарантира, че домът ви е наистина чист и здрав.