Чисти мазета и тавани

Професионално чистене на мазета и тавани е нашата специалност. Фирма за професионално почистване от всякакво естество „Извозва.БГ“ предлага бързи и евтини услуги. Работи се събота, неделя и на официалните празници. Услугите се извършват от млади и силни момчета, които вършат тежката и мръсна работа.

Професионално чистене на мазета и тавани

Какво правим?

Нашата фирма за професионално почистване на мазета и тавани предлага пълно почистване на помещенията. Изнасяне на боклуци, демонтаж на рафтове и мебели, помитане и измиване на помещенията. Извозваме всички отпадъци до депо за рециклиране или депониране. Работата се извършва бързо и евтино. Ето как се прави:

Събиране на отпадъци в чували. Малките боклуци се събират в здрави чували. Събираме всичко от пода и рафтовете.

Демонтаж на мебели и рафтове. Разглобяваме всички стари мебели и рафтове. Нашите момчета за тежка работа използват инструменти, за да разглобят всичко на части.

Изнасяне на отпадъци и мебели. Изнасяме всичко на гръб по стълбите, ако няма асансьор. Няма проблем за високите етажи.

Товарене в камиона. Товарим камиона с всички събрани отпадъци и мебели. След като камионът е натоварен, се транспортират до депото.

Извозване и депониране. Извозваме отпадъците до специални депа за рециклиране или депониране. Грижим се всичко да е по правилата.

Професионално чистене на мазета и тавани

Професионално извозване на отпадъци и демонтаж на рафтове в мазета и тавани включва и дезинфекция на помещенията. Дезинфекцираме с препарати, които убиват бактерии, вируси и други вредни микроорганизми. След дезинфекцията, помещенията са чисти и безопасни.

Премахване на паяжини. Премахваме всички паяжини от таваните и ъглите на помещенията. Използваме специални четки и метли.

Измиване на подове и стени. Измиваме подовете и стените с вода и почистващи препарати. Ползваме професионални мопове и четки.

Събиране на биологични отпадъци. Ако има биологични отпадъци, събираме ги в специални капсули за опасни отпадъци. Грижим се за безопасността на всички.

Дезинфекция с аерозол. Използваме професионални аерозоли за дезинфекция на въздуха. Това убива всички останали бактерии и вируси.

Защо да изберете нас?

Извозва.БГ е фирма за почистване и извозване от мазета и тавани с богат опит и професионализъм. Услугите се извършват бързо и евтино. Работи се събота, неделя и на официалните празници. Нашите момчета за тежката работа са млади и силни, готови да се справят с всяка задача.

Сигурност и надеждност. Всички отпадъци се извозват до лицензирани депа за рециклиране или депониране. Спазваме всички изисквания и стандарти.

Евтини цени. Фирмата ни предлага изгодни цени за всички услуги. Професионално чистене на мазета и тавани на достъпни цени.

Работа с млади и силни момчета. Нашите хамали са млади и силни, готови да се справят с тежката и мръсна работа.

Обадете ни се по телефона: 0898 91 81 81. Работим в София и областта. Фирма за професионално чистене на мазета и тавани „Извозва.БГ“ е на ваше разположение.

Бързо и евтино! Работи се събота, неделя и на официалните празници!

ЧЗВ – Професионално чистене на мазета и тавани

Какво включва услугата за професионално чистене на мазета и тавани?

Услугата включва изнасяне на отпадъци, демонтаж на рафтове и мебели. Събираме малки отпадъци в здрави чували и ги изнасяме. След това товарим камиона и транспортираме отпадъците до депо. Извършва се дезинфекция с препарати за безопасност.

Как се извършва демонтажът на мебели и рафтове?

Демонтажът на мебели и рафтове се прави с инструменти от младите и силни момчета. Разглобяват всичко на части, за да се изнесе лесно. Товарим разглобените мебели в камиона и ги извозваме. Работим бързо и евтино, включително през уикенда и празници.

Какво се прави при наличието на биологични отпадъци?

Събират се в капсули за опасни отпадъци, за да се гарантира безопасност. Извършва се дезинфекция на помещението с препарати, които убиват бактерии и вируси. След дезинфекцията помещението е безопасно за ползване. Извършва се и измиване на подове и стени за пълно почистване.