Почистване на замърсени имоти

Професионално почистване на замърсени имоти е нашата специалност. Извозва.БГ работи с млади и силни момчета за тежката и мръсна работа. Даваме всичко от себе си когато става въпрос за почистване което включва изхвърляне на стари мебели. Даже и на официалните празници, събота и неделя, не спираме. Цените са такива, че всеки може да си ги позволи.

Професионално почистване на замърсени имоти

Как работим за професионално почистване на замърсени имоти

Има конкретни неща, които правим, когато се налага да почистваме замърсен имот. Ето пет основни действия, които извършваме, всеки път когато ни се обадите:

  1. Изнасяме отпадъците: Първо изнасяме всички боклуци. Ако са на висок етаж, хващаме ги и ги сваляме на гърба си. Товарим ги в камиона за извозване до депо.
  2. Демонтиране на мебели: Ако има стари мебели, нашите момчета ги демонтират внимателно, изнасят ги и ги товарят в камиона.
  3. Дезинфекция: Използваме специални препарати с бактерицидно и вирусоцидно действие. Почистваме много внимателно преди по време и след като всичко е изнесено.
  4. Почистване на специални замърсявания: Ако има следи от смърт или други тежки замърсявания, правим допълнително почистване и дезинфекция. Това включва миене, събиране на биологични отпадъци, и действия за обезмирисяване. Същаите стъпки ползваме и за почистване на изби и масарди, разликата е че са в мазето или на тавана.
  5. Косене и подрязване на дворове: Ако има двор, нашата фирма също се занимава с косене на трева и подрязване на храсти. Товарим клони и дървесина в камиона и ги извозваме до депо.

Така даже и на празниц, работим с пълни сили. Ние от Извозва.БГ винаги сме готови да ви помогнем със силата на млади момчета, които знаят как да свършат работата бързо и евтино. Телефонът за контакти с нас е 0898 91 81 81. Работим в София и областта.

ЧЗВ за професионално почистване на замърсени имоти

Как да сте сигурни, че професионално почистване на замърсени имоти е свършено добре?

Трябва да видите, че всичко е чисто без миризми и боклук. Почистваме всичко много внимателно и ползваме силни препарати. Всеки ъгъл е проверен, нищо не оставяме недоизчистено. Наши момчета са учени да правят работата бързо и качествено. Всеки клиент остава доволен от чистотата, която оставяме.

Каква гаранция давате, че замърсеният имот ще бъде напълно почистен?

Гарантираме за качеството на работата ни. Използваме проверени методи и материали. Всичко евтино и се прави бързо. Ако нещо не ви хареса, връщаме се и оправяме без допълнително заплащане. Целта е клиентите да са спокойни и доволни.

Как се справяте със ситуации на много замърсени имоти, например след инцидент или наводнение?

Имаме опит с всички видове замърсявания. Работим с професионално оборудване и силни препарати. Нашите млади и силни момчета могат да издържат на всякаква работа. Дори в най-тежките случаи, почистваме всичко до съвършенство. Винаги се стремим да върнем помещението в най-доброто му състояние.