Изчистване след смърт

Професионално изчистване след смърт е важна и деликатна задача, която изисква специални умения и опит. Фирмата ни „Извозва.БГ“ предлага тази услуга на ниски цени, бързо и ефективно. Работи се и събота и неделя, даже и на официалните празници. Нашата фирма за професионално почистване със изхвърляне на мебели след смърт има млади и силни момчета за тежката и мръсна работа.

Професионално изчистване след смърт

Какво предлагаме

Фирмата ни за професионално извозване след смърт извършва следните дейности:

  1. Събиране на биологични отпадъци. Събираме всички биологични отпадъци в специални капсули за опасни отпадъци.
  2. Дезинфекция на помещението. Използваме специални препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие за дезинфекция преди, по време и след почистването.
  3. Почистване на фекалии. Почистваме фекалии и извършваме дезинфекция с професионални препарати.
  4. Миене и измиване. Измиваме всички замърсени повърхности в помещението.
  5. Извозване на отпадъци. Извозваме всички отпадъци до депо за преработка и рециклиране.

Стъпки за професионално изчистване след смърт

  1. Събиране на отпадъци. Събираме всички отпадъци в здрави чували и ги изнасяме на гръб.
  2. Демонтаж на мебели. Демонтираме всички стари и ненужни мебели и ги товарим в камиона за изхвърляне.
  3. Дезинфекция на помещения. Дезинфекцираме с препарати, които имат бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие.
  4. Измиване на повърхности. Измиваме замърсените повърхности и почистваме фекалии.
  5. Извозване на отпадъци. Товарим камиона с всички отпадъци и ги извозваме до депо.

Нашите момчета за тежката работа

Нашите момчета професионално почистване на наследствени имоти след смърт са готови за тежка и мръсна работа. Те работят бързо и ефективно, като използват професионални инструменти и препарати. Всички дейности се извършват с внимание към детайлите и с грижа за чистотата на помещението.

Евтини цени за всички услуги

Фирмата ни предлага изгодни цени за всички услуги, включително професионално почистване след смърт. Работим събота и неделя и на официалните празници, за да сме на разположение винаги, когато е необходимо. Свържете се с нас по телефона 0898 91 81 81 за повече информация и за да поръчате услугите ни. Работим в София и областта. Телефон за контакти: 0898 91 81 81.

ЧЗВ – Професионално изчистване след смърт

Колко време отнема професионално изчистване след смърт?

Професионално изчистване след смърт обикновено отнема няколко часа, в зависимост от големината на помещението и количеството на отпадъците. Екип от млади и силни момчета ще извърши работата бързо и ефективно. Дезинфекцията с препарати също е част от процеса. Извозването на отпадъците се прави веднага след като се съберат в чували. Работи се събота и неделя и на официални празници.

Какви препарати се използват за дезинфекция при професионално изчистване след смърт?

Използват се специални препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Това гарантира максимална безопасност и чистота на помещението. Дезинфекцията се прави преди, по време и след почистването. Професионалните препарати осигуряват пълна дезинфекция. Работи се със специални предпазни мерки за здравето на екипа.

Какво се случва с отпадъците след професионално изчистване след смърт?

Отпадъците се събират в здрави чували и се изнасят на гръб от висок етаж. Товарим ги в камион и ги извозваме до депо за преработка и рециклиране. Не се пакетират и не се подреждат в камиона. Целта е бързо и безопасно изхвърляне на всички отпадъци. Екипът работи с внимание към чистотата и безопасността.