Обаждане до izvozva.bg

ПРОМОЦИИ!

ПОРЪЧАЙ ОТСТЪПКА!

Професионалисти за почистване на тавани в София

Защо да наемете професионалисти за почистване на тавани и какво означава “професионалист”. Вероятно тези два въпроса си задавате след като прочетете заглавието на статията. Препоръчваме ви да се обърнете към професионалисти в сферата на почистването и изхвърлянето на битови отпадъци от жилища, защото зад тази задача се крият доста непредвидими ситуации, които могат да ви затруднят неимоверно много. Например – липса на превозно средство може да се окаже “препъни камъка”, който да ви попречи да изхвърлите боклуците от тавана си. С това и много други “дребни” на пръв поглед препятствия може да се сблъскате по време на работа.

Почистване на тавани

Кого наричаме “професионалист?

Професионалисти за почистване на тавани наричаме онези хора, които разполагат с необходимите умения, техника и познания за изнасянето и изхвърлянето на битови отпадъци от мазета, тавани и гаражи. Те са “по-известни” в обществото с прозвището хамали. За съжаление през годините думата “хамал” придоби “нарицателно” значение, но само човек, който никога не е работил подобна работа или е извършвал действия сходни с тези, с които си изкарват хляба “хамалите”, може “обиди” друг човек с подобна квалификация. Не ни разбирайте погрешно! Зад “определението” хамал няма нищо обидно или такова, от което да се срамуват представителите на тази работна класа.

Ние отлично разбираме колко усилия, време, трудности и жертви изисква една хамалска дейност. Казваме го от личен опит на фирма, която с години работи в сферата на хамалските и транспортните услуги. Поради това съвсем отговорно и смело твърдим, че за почистването на таван, мазе или жилище от битови отпадъци са необходими професионалисти – хамали!

Кои отпадъци спадат в категорията “битови”

Доста често получаваме запитвания от типа на “Това спада ли към битовите отпадъци”, “Може ли да изхвърлите и това заедно с останалите” или пък “Защо не изхвърляте заедно строителни и битови отпадъци”. Първо искаме ДЕБЕЛО да подчертаем, че в категорията битови отпадъци спадат всякакви вещи, които използваме в ежедневието си, но към тях не попадат боклуци от типа на остатъци от храна, найлонови пликчета и т.н. Изхвърляме стари мебели, дрехи, вестници, списания, книги, посуда, електроуреди, машини, офис техника, медицинско оборудване и други подобни вещи.

Колкото до въпроса защо не изхвърляме заедно всички отпадъци, то неговия отговор ще намерите в Закона за регламентираното изхвърляне на битови и строителни отпадъци. Двата типа се утилизират по различен начин, който щади околната страна. Поради тази причина, е наложително да се предават на различни сметища за депониране. ИЗВОЗВА БГ разполага със собствено сметище за утилизиране на битови отпадъци – мебели, електроуреди, дрехи и т.н.

Почистване на тавани цени

Това, че не ги изхвърляме заедно обаче, не означава, че не можем да се погрижим и за двете неща едновременно! Ако например, сте приключили ремонт, след който са се образували купчина строителни отпадъци, но нямате възможност да ги изхвърлите сами и освен това желаете да се отървете от старото обзавеждане, но поради същата причина не можете да го сторите самостоятелно – позвънете на посочения телефон. За тези, които не могат да се ориентират в сайта – 0898 91 81 81! Хамалски и транспортни услуги на най-добри цени в София и региона!

ИЗВОЗВА БГ е коректен и надежден партньор в сферата на хамалските и транспортните услуги!