Почистете жилището след наследяване с помощта на хамали

Преобразете жилището си след наследяване с помощта на хамали – това е нещо, което “Извозва.БГ” прави отлично. Ако имате апартамент, къща или друго помещение, което искате да изчистите и преобразите, точно ние сме фирмата за това. Можете да ни използвате за услугите при почистване на тавани. Разчитайте на млади и силни момчета, които вършат мръсната работа ефикасно и изгодно.

Преобразете жилището си след наследяване

Как точно преобразете жилището си след наследяване с помощта на хамали?

Първо, като дойдем, виждаме какво има за вадене. Демонтираме мебели, ако трябва, и ги товарим в камиона. Ние извозваме всичко, което не трябва да е в помещението – стари мебели, спални, дивани. Изнасяме боклуци и ги депонираме там, където трябва. По тозин начин избягвате разпространение на вируси и болести.

След това, ако помещението е много мръсно, започваме с дезинфекция. Използваме силни препарати с бактерицидно действие. Така осигуряваме чистота и безопасност. Чистим всичко: от пода до тавана. Мием, помитаме и ако трябва, измиваме стени.

Когато има отпадъци от специален вид като биологични материали или отпадъци след смърт, взимаме специални мерки. Събираме всичко в чували, дезинфекцираме и извозваме на безопасно място. Нашите хамали се грижат всичко да е изпълнено според здравните норми.

При работа в градини или дворове, нашите момчета режат клони и храсти, които после извозваме до депо за преработка. Това променя изцяло вида на външното пространство.

Когато става дума за мазета и тавани, освен че изнасяме ненужното, правим и дезинфекция. Така помещението става чисто и готово за ползване.

Пет стъпки за преобразяване на жилище след наследяване

  1. Изнасяне на мебели: Демонтираме и изнасяме стари мебели, товарим ги и ги извозваме на депо.
  2. Почистване на боклуци: Събираме всички боклуци в чували и ги изнасяме. Товарим боклука в камиона за депо.
  3. Дезинфекция: Използваме препарати с вирусоцидно действие за дезинфекция на всички повърхности.
  4. Грижа за двора: Косим трева, режем храсти и извозваме клони.
  5. Чистене на мазета и тавани: Прав

им дезинфекция и чистим всичко отгоре до долу.

С “Извозва.БГ” преобразявате жилището си след наследяване бързо, изгодно и във всеки ден от седмицата, даже и на официалните празници. Нашите млади и силни хамали са тук, за да направят тежката работа за вас. Обадете ни се по телефона на 0898 91 81 81 и разберете как можем да помогнем. Работим в София и областта.

ЧЗВ – Преобразете жилището си след наследяване

Какво правим когато помещението има много мръсотия?

Първо, събираме всичко, което не трябва да е там. Това включва боклуци, стари мебели и всичко излишно. Второ, започваме с дезинфекцията, за да убием всички микроби и бактерии. Използваме мощни препарати, които гарантират чистотата. После измиваме подовете и стените, ако е необходимо. Накрая, всичко това го извозваме бързо и изгодно.

Как се справяме с неприятните миризми в приземните помещения?

Когато чистим, винаги използваме препарати, които премахват миризми. Те не само че почистват, но и оставят свежест след себе си. Ако има миризма от мухъл или влага, обработваме стените и таваните със специални средства. След почистването помещението веднага се усеща по-приятно. Гарантираме, че миризмите ще изчезнат.

Как поддържаме безопасността по време на почистване?

Безопасността е важна, така че винаги се пазим когато чистим. Нашите момчета носят ръкавици и маски, за да се предпазят. Използваме и средства, които са безопасни за хората и домашните любимци. Всичко се прави под строг надзор, за да не се случи нищо лошо. И така, помещението става чисто и безопасно за всички.