Фекалии от птици и гълъби

Премахване на фекалии от птици и гълъби с лекота – това е нашата специалност. Нашата фирма за извозване „Извозва.БГ“ предлага най-добрите услуги за почистване и извозване на фекалии от птици и гълъби. Работим с млади и силни момчета, които ще свършат тежката и мръсна работа вместо вас. Цените са евтини и услугите са бързи. Работим събота, неделя и всички официални празници за почистване след гълъби.

Премахване на фекалии от птици и гълъби с лекота

Професионално премахване на фекалии от птици и гълъби с лекота

За да премахнем фекалиите от птици и гълъби, използваме специални препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Процесът включва няколко етапа:

  1. Събиране на фекалиите. Нашите момчета за тежката работа събират всички фекалии в специални чували.
  2. Дезинфекция на повърхностите. След събиране, дезинфекцираме всички засегнати повърхности със специални препарати.
  3. Премахване на гнезда и трупове. Премахваме гнездата на птиците и евентуалните трупове.
  4. Измиване на помещенията. Измиваме засегнатите площи, за да премахнем всякакви следи от замърсяване.
  5. Повторна дезинфекция. Накрая отново дезинфекцираме за максимална чистота.

Предимства на фирма за премахване на фекалии от птици и гълъби с лекота

Фирмата ни за извозване на фекалии от птици и гълъби работи с професионални препарати и оборудване. Това гарантира качествено изпълнение на услугата. Нашите хамали за тежката работа са обучени и знаят как да се справят с всякакви замърсявания. Всяка задача се изпълнява с внимание и грижа, така че да остане чисто и безопасно за вас.

Цени за премахване на фекалии от птици и гълъби с лекота

Нашата фирма за премахване на фекалии от птици и гълъби предлага най-изгодните цени за услугите. Работим бързо и ефективно, така че да не губите време и пари. Цените са достъпни за всеки и включват всички необходими материали и препарати. Обадете ни се по телефона и ще получите безплатна консултация и оферта.

Стъпки за премахване на фекалии от птици и гълъби с лекота

  1. Обаждане. Обадете ни се по телефона и уговорете удобен час за почистване.
  2. Пристигане. Нашите момчета за тежката работа ще дойдат на място в уговорения час.
  3. Събиране на фекалиите. Събираме всички фекалии в здрави чували.
  4. Дезинфекция и измиване. Дезинфекцираме и измиваме всички засегнати площи.
  5. Извозване на отпадъците. Натоварваме чувалите в камион и ги извозваме до депо за отпадъци.

Работим в София и областта. За контакти с нас, обадете се на телефон 0898 91 81 81. Вашето доверие е важно за нас и сме готови да ви помогнем по всяко време бързо и евтино!

Често задавани въпроси

Как се извършва премахване на фекалии от гълъби с лекота?

Процесът започва със събиране на всички фекалии в здрави чували. След това дезинфекцираме повърхностите с препарати. Премахваме гнезда и трупове на птици. Измиваме засегнатите площи и отново дезинфекцираме. Всички отпадъци се товарят в камион и се извозват до депо.

Какви материали се използват за премахване на фекалии от гълъби с лекота?

Използват се специални чували за събиране на фекалиите. Препаратите за дезинфекция имат бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Има нужда от вода и четки за измиване на замърсените площи. Професионални аерозоли се използват за обезмирисяване. Камионите са подготвени за извозване на отпадъците до депо.

Колко време отнема процесът на премахване на фекалии от гълъби с лекота?

Времето зависи от обема на работа и замърсеността на помещението. Обикновено процесът включва няколко часа. Събирането и дезинфекцията отнемат най-много време. Измиването и повторната дезинфекция също изискват внимание. Товаренето и извозването на отпадъците до депо се извършват бързо и ефективно.