Обаждане до izvozva.bg

ПРОМОЦИИ!

ПОРЪЧАЙ ОТСТЪПКА!

Почистване на мазета и тавани от Извозва.БГ

Ако мазето или таванът са пълни с боклук, стари мебели, или други ненужни вещи, ние предлагаме прекрасни услуги за почистване. Разбира се ако се нуждаете от услуга за извозване на боклуци и стари мебели от апартаменти, нашите момчета за изхвърляне ги сортират бързо и ги изнасят без главоболия за вас. Работим всеки ден, дори събота, неделя и празниците, така че никога не е късно да ни се обадите!

Прекрасни услуги за почистване

Прекрасни услуги за почистване на мазета и тавани

Фирмата ни за почистване разбира колко е важно да имате чисто място. Това е нашата работа и я вършим с удоволствие. Първо събираме в чували малките отпадъци. После, старите мебели, които трябва да изхвърлите, ги демонтираме и изнасяме внимателно, без да оставяме следи. И накрая, всичко това товарим в камиона и извозваме до специализирани депа за отпадъци.

Как ви гарантираме бързина и ефикасност?

Фирма за изнасяне на отпадъци като нашата знае как да управлява времето ефективно. Не само че работим без почивен ден, но и сме оборудвани с нужната техника да свършим всичко бързо и качествено. Вие само ни казвате кога да дойдем и ние сме там!

Прекрасни услуги за почистване на мазета и тавани

Тук са някои от стъпките, които предприемаме, за да ви осигурим прекрасно почистване:

  1. Събиране на боклука: Наши хамали за събират всички боклуци в чували.
  2. Демонтаж на мебели: Ако има стари мебели, нашите момчета ги разглобяват и изнасят.
  3. Товарене в камион: Всичко събрано се товари във фирмения камион.
  4. Дезинфекция на помещението: Преди и след почистването пръскаме средства, които убиват микробите.
  5. Транспорт до депо: Изхвърляме събраните отпадъци в депо за рециклиране.

Всички тези действия са направени с грижа и внимание към детайлите. Цените за изнасяне на боклук са сред най-добрите на пазара. Защо да чакате? Обадете се днес на 0898 91 81 81, работим в София и областта, за да уговорим най-удобното за вас време. Ние сме тук да ви помогнем!

ЧЗВ

Колко време отнема почистването на мазе или таван?

Когато се работи за прекрасни услуги за почистване на мазета и тавани, времето зависи от количеството боклук и мебели. Обикновено бързо събираме боклука, демонтираме мебелите и ги товарим в камиона. Да предоложим, че в мазето или тавана е живял клошар и е починал там и трупът му се е разложил. Тогава използваме препарати за дезинфекция. Почистванете след труп е много важен процес, свързан с много опит, много техника и много препарати. Нашите хамали са бързи и работят всяка събота и неделя, така че скоро ще видите мястото чисто.

Как се гарантира чистотата след почистването?

Фирмата за изнасяне на отпадъци осигурява дезинфекция с мощни средства след всеки етап на работа. Почистваме всичко старателно, събираме отпадъците и ги извозваме. Помещението остава чисто и свежо. Така гарантираме, че всичко е изпълнено качествено.

Можете ли да извършите почистване ако има много стари и тежки вещи?

Абсолютно, фирмата за извозване е готова и за такива задачи. Нашите момчета за демонтаж се справят с всякакви мебели, независимо колко са стари или тежки. Те ще ги демонтират, изнесат и натоварят, за да оставят мазето или тавана чист. Всичко това правим бързо и на добри цени