Почистване след птици в лесна задача

Превърнете почистването след птици в лесна задача с нашата фирма за почистване „Извозва.БГ“. Нашата фирма предлага изгодни цени за всички услуги и работи събота и неделя и на официалните празници. Само млади и силни момчета се занимават с тежката и мръсна работа. Всичко става евтино и бързо, за да ви спестим време и усилия.

Превърнете почистването след птици в лесна задача

Превърнете почистването след птици в лесна задача

Нашите момчета за почистване след птици знаят какво правят и са готови да помогнат по всяко време. Тук са стъпките, които се следват, за да се извърши качествено почистване:

Дезинфекция с препарати. Препаратите имат бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие, което осигурява здравословна среда.

Събиране на курешките. Всяко място се изчиства старателно, за да няма остатъци и неприятни миризми.

Събиране на трупове. Труповете на птиците се събират и извозват до специални депа.

Махане на гнездата. Гнездата на птиците се премахват, за да се предотврати повторна поява.

Измиване и пак дезинфекция. След като всичко е почистено, помещението се измива и отново се дезинфекцира за максимална чистота.

Фирма за почистване след птици

Фирмата ни за почистване след птици предлага изхвърляне на отпадъците, които се събират в здрави чували. Нашите момчета за почистване ще натоварят всичко в камиона и ще го транспортират до депото за отпадъци и рециклиране. Не се притеснявайте за нищо, всичко ще бъде извършено бързо и евтино.

Превърнете почистването след птици в лесна задача с „Извозва.БГ“

Ето какво правим, за да извършим качествено услугата:

  1. Пристигане на място. Момчетата идват навреме, готови за работа.
  2. Дезинфекция на помещението. Използват се специални препарати за дезинфекция.
  3. Събиране на отпадъците. Всичко се събира в здрави чували.
  4. Товарене на камиона. Чувалите се товарят в камиона и се транспортират до депото.
  5. Измиване и последна дезинфекция. Помещението се измива и дезинфекцира отново за чистота.

Извозване на отпадъци

Фирмата ни за извозване на отпадъци работи с изгодни цени за всички услуги. Извозваме всичко бързо и евтино, за да не се притеснявате. Работим само с млади и силни момчета за тежката и мръсна работа. Товарим камиона и транспортираме отпадъците до депото.

Нашите хамали за почистване

Нашите хамали за почистване след птици са професионалисти и знаят какво правят. Работят бързо и ефективно, за да ви осигурят чисто помещение. Всеки детайл е важен и се грижим за всичко от началото до края на работата.

Обадете ни се по телефона 0898 91 81 81 за повече информация и за да уговорите почистване. Работим в София и областта.

ЧЗВ – Превърнете почистването след птици в лесна задача

Какво включва почистването след птици?

Почистването след птици включва дезинфекция с препарати, събиране на курешките, събиране на трупове, махане на гнездата и измиване на помещението. След това помещението отново се дезинфекцира. Товарим всички отпадъци в здрави чували. Тези чували се товарят в камиона и се транспортират до депото за отпадъци. Работи се бързо и евтино дори в почивни дни и празници.

Какви препарати се използват при дезинфекцията?

Използват се специални препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Тези препарати осигуряват безопасна и чиста среда. Прилагат се преди и след почистването. След дезинфекцията се измива цялото помещение. Така се гарантира пълното премахване на бактерии и вируси.

Как става извозването на отпадъците?

Извозването на отпадъците става бързо и лесно. Отпадъците се събират в здрави чували и се товарят в камион. Камионът транспортира чувалите до депото за отпадъци. Работи се с млади и силни момчета, които се справят с тежката работа. Всичко става евтино и дори в почивни дни и празници.