Обаждане до izvozva.bg

ПРОМОЦИИ!

ПОРЪЧАЙ ОТСТЪПКА!

Превоз на покъщнина и обзавеждане с разглобяване в София

Преместването на личен багаж и обзавеждане отнема доста време. Всъщност самото извозване не би трябвало да ви отнеме повече от няколко часа. Организацията е това, което ще ви коства много усилия, които ще изразходвате за разглобяването на вещите, опаковането и самото им подготвяне за превозването до новото жилище или място, където планирате да ги оставите. Далеч сте от реалността, ако си мислите, че ще приключите с преместването на покъщнината и обзавеждането в рамките на половин ден, например! Няма такъв вариант и най-оптимистичните предположения, които може да си направите са максимум до 2-3 дни, ако работите усърдно и непрекъснато.

Превоз на покъщнина и обзавеждане с разглобяване

За да не губите никакво време е желателно да имате „желязна организация”. Всичко трябва да е изчислено до такава степен, че да не пропилявате дори минута време. Нашият съвет е да си отделите един уикенд или дори да си вземете отпуска, за да може да използвате времето си пълноценно. Другият вариант е след работно време да се заемете с подготвянето на покъщнината за преместване, но друг е въпросът дали ще имате желание за това след края на работният ден.

Липсата на време е един от основните фактори, поради които мнозина предпочитат да се доверят на фирма за превоз на покъщнина и обзавеждане с разглобяване, отколкото да се чудят кой или какво да пренебрегнат, за да се заемат с подготвянето на вещите за изнасяне. Хамалските услуги при преместване ще ви спестят не само време, но и пари! Все пак времето е пари, нали така? Освен това е твърде вероятно парите, които ще отидат за гориво, почерпка и останалите разходи да са повече от тези, които ще заплатите за наем на транспорт и хамали. Имайте го предвид това, когато се чудите как да постъпите в конкретната ситуация и дали си заслужава да се обърнете към хамалска бригада за помощ.

При преместването на покъщнина на първо място е безопасността на вещите. Трябва да се направи всички необходимо, за да се осигури тяхната непокътнатост. За целта е много важно опаковането им. Не бива да се пести материал или да се подценяват рисковете, които могат да възникнат във всеки един момент по време на преместването. Специално внимание трябва да се обърне на „чупливите вещи” и тези, които са съставени от няколко части. Опаковайте ги по начин, който сметнете за подходящ. Например, ако ще премествате стъклена ваза, то задължително я увийте в противоударно фолио и я поставена в някакъв кашон. Празното място в кашонът пък го запълнете с вестници или стиропорни топчета, за да осигурите стабилна позиция на вазата. Същото важи за фината черна и бяла техника.

Превоз на покъщнина и обзавеждане с разглобяване в София

Колкото до меката мебел и дървеното обзавеждане, там може да минете само със „заглаждане на ръбовете”, които са най-податливи на повреда при изнасяне, преместване, натоварване и разтоварване. Облепете ги с малко фолио и спокойно може да ги изнесете.

За безопасният и същевременно бърз превоз на покъщнина и обзавеждане с разглобяване е най-добре да се обърнете за помощ към професионалисти. ИЗВОЗВА БГ може да ви предложи адекватна намеса във всеки един момент. Просто ни се обадете на посочените телефони и ние ще се отзовем на момента!