Фирма за превоз на бяла техника в града и страната

За превозването на бяла техника ще имате нужда от специализиран транспорт. Може би сте забелязали, че превозното средство, с което ви доставят новозакупеният електроуред от магазинът, е малко по-различно от обикновените бусове. То е пригодено по такъв начин, че да осигури необходимата безопасност на превозваният товар и същевременно да улесни неговото натоварване и разтоварване. Именно за тази функция са поставени т.нар. “асансьорни капаци”. Освен тях обаче, има и други механизми, които спомагат за безопасното извозване на електроуреди на дълги и къси разстояния – колани, ограничители, разделите и т.н.

Превоз на бяла техника в града и страната

Така че, ако планирате превоз на бяла техника в града и страната, ви препоръчваме да се обърнете към фирма за хамалски и транспортни услуги. Вероятно щом четете тези редове вече обмисляте подобна идея. Извозването на печка, хладилник, фризер и всички останали електроуреди, които спадат в тази категория може да ви създаде доста главоболия. Може би не знаете, но хладилниците например се изнасят и превозват по строго определени правила. В противен случай рискувате да ги повредите или още по-лошо – да навредите на собственото си здраве. Във всеки един “замразяващ уред” има фреон. При хладилниците той е разположен “на гърба” и може лесно много лесно да падне или да се разтече, ако бъде изнесен в хоризонтално положение. Именно поради това работещите хладилници, чийто “фреон” не е свършил се изнасят в полу-изправено положение и се превозват по същият начин. Трудно бихме могли да си представим, че бихте могли да го транспортирате в това положение с личният си автомобил!

Всъщност трябва да отбележим, че изнасянето и извозването на останалите видове бяла техника е не по-малко трудно. На пръв поглед печките изглежда компактни и лесни за изнасяне, но всъщност са изключително тежки и лесно повредими. Поради това, когато ги изнасянето и транспортирате е желателно да ги опаковате по подходящ начин, който да ги предпази от неблагоприятните външни фактори. За целта може да използвате найлони, кашони и други противоударни материали, които сметнете за добре. Тук е моментът да отбележим, че каквито и предпазни средства да вземете, те няма да ви помогнат, ако не действате внимателно и предпазливо по време на изнасянето, натоварването и разтоварването на бялата техника.

Превоз на бяла техника в града и страната цени

Колкото до самият превоз на бяла техника в града и страната, трябва да имате предвид, че по всяко време може да ви се наложи “рязко да натиснете спирачките”. Поради това е желателно да осигурите стабилна позиция на товара, за да не потрошите всичко по време на транспортирането им! Затова е много важно по какъв начин ще ги подредите в каросерията на буса. Задължително използвайте колани или въжета, с които да ги обезопасите при нужда. Също така трябва да шофирате внимателно и с целесъобразена скорост. Не предприемайте опасни маневри и като цяло – спазвайте Законите и правилата за движение по пътищата!

Превозването им може да ви отнеме цял ден. Ако нямате възможност или време за губене, свържете се с нас. Ние ще изпратим превоз+екип от обучени хамали, които да се заемат с извозването на бялата техника до желаната дестинация. Работим на народни цени и смеем да твърдим, че предлагаме едни от най-добрите хамалски и транспортни услуги на пазара!