Подходи за по-чисто и подредено мазе

Фирмата ни за „Извозва.БГ“ предлага най-добрите подходи за по-чисто и подредено мазе. Предоставяме професионални услуги за почистване и извозване, като работим бързо и на достъпни цени. Нашите хамали за тежката работа са винаги готови, даже и на официални празници.

Подходи за по-чисто и подредено мазе

Почистване и извозване на отпадъци

Изчистете бързо и ефикасно с хамали в София. Нашите момчета за почистване на мазета и тавани работят усилено и ефективно. Изхвърляме всички ненужни вещи и отпадъци, като използваме здрави чували за дребните боклуци. Товарим камиона и извозваме всичко до депо за рециклиране. Фирмата ни за „Извозва.БГ“ предлага услуги на ниски цени, като осигурява бързо и качествено изпълнение.

Демонтаж на мебели

Демонтираме всички ненужни мебели и ги изнасяме от помещенията. Нашите момчета за демонтаж работят внимателно и бързо, като гарантират, че всичко ще бъде натоварено в камиона. Извозваме всички демонтируеми предмети и мебели до съответното депо.

Дезинфекция и почистване

Извършваме дезинфекция с препарати, които имат бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Нашите хора за почистване премахват паяжините и помитат всяко помещение, което е било използвано. Всички отпадъци се събират и извозват от нашата фирма за „Извозва.БГ“.

Почистване на мазета и тавани

Нашата фирма за „Извозва.БГ“ предлага различни подходи за по-чисто и подредено мазе. Работим с млади и силни момчета за тежката и мръсна работа, които изнасят всички отпадъци пеша от високите етажи и ги товарят в камиона. След това извозваме всичко до депо за преработка или производство на метан.

Пет поетапни стъпки за по-чисто и подредено мазе

1. Събиране на дребни отпадъци. Събираме всички малки боклуци в здрави чували, които лесно се изнасят на гръб.

2. Демонтаж на рафтове и мебели. Демонтираме всички ненужни мебели и рафтове, за да освободи повече място в помещението.

3. Изнасяне и товарене. Изнасяме всички предмети и отпадъци пеша от високите етажи и ги товарим в камиона.

4. Дезинфекция. Използваме препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие за дезинфекция на помещенията.

5. Почистване и помитане. Помитаме и измиваме помещенията, за да оставим всичко чисто и подредено.

Фирмата ни за „Извозва.БГ“ предлага евтини и бързи услуги, като работи само с млади и силни момчета за тежката и мръсна работа. Работим всеки ден, даже и на официалните празници, за да осигурим най-добрите услуги на нашите клиенти.

За контакти с нас: 0898 91 81 81. Работим в София и областта.

ЧЗВ за по-чисто и подредено мазе

Какви услуги предлагате за почистване на мазета?

Предлагат се различни услуги за почистване на мазета. Извозване на стари мебели и непотребни вещи. Демонтаж на стари рафтове и стелажи. Събиране на отпадъци в здрави чували и извозване до депо. Работи се и в събота и неделя и на празници.

Колко време отнема почистването на едно мазе?

Предлагат се различни услуги за почистване на мазета. Извозване на стари мебели и непотребни вещи. Демонтаж на стари рафтове и стелажи. Събиране на отпадъци в здрави чували и извозване до депо. Работи се и в събота и неделя и на празници.

Колко струват услугите за почистване на мазета?

Цените са много достъпни и се изчисляват според количеството отпадъци. По-малките мазета са по-евтини за почистване. Предлагат се отстъпки за по-големи количества отпадъци. Работи се бързо и евтино. Цените са най-ниски на пазара.