Хамалска фирма почиства къщи и апартаменти от стари мебели

Имате нужда от помощ за изхвърляне на старите мебели от дома ви, тъй като ви предстои закупуването на ново обзавеждане, то сте попаднали точно, където трябва! Ние от ИЗВОЗВА БГ можем да ви помогнем с адекватните си хамалски и транспортни услуги на страхотни цени, а в някои случаи дори безплатно! Предлагаме разнообразие от услуги, които могат да ви бъдат полезни в случая – почистване на къщи и апартаменти, изхвърляне на ненужна покъщнина, извозване на боклуци, изхвърляне на строителни отпадъци и ред други подобни.

Почиства апартаменти и къщи

Изхвърлянето на стари мебели и покъщнина може да се случи по няколко различни начина, които зависят изцяло от решението, което ще вземете. Ако се възползвате от нашите услуги, то нещата ще преминат по следния начин:

В предварително уговорения по телефона или “на живо” ден и час, ще пристигнат нашите хамали, които моментално ще се заемат с подготвянето и изнасянето на ненужните вещи. Самият процес може да отнеме от няколко минути до няколко часа, в зависимост от вида и количеството на мебелите. Например, ако става дума за един стар диван, столове и маса, то за по-малко от час ще бъде приключена работа, но в случаите, когато говорим за мащабно разчистване на жилища от битови отпадъци, нещата стоят по коренно различен начин. Тогава се извършва “план за действие”, който обхваща няколко аспекта, а целта му е да бъде оптимизиран целия процес и да се изразходи възможно най-малко време и усилия. Това ще позволи и оптимизирането на разходите, което ще бъде във Ваша полза!

В случай, че прецените, че можете да се справите сами с изхвърлянето на боклуците от дома ви, то трябва да се погрижите за няколко неща, преди да встъпите в действие. На първо време трябва да осигурите хора и транспорт. Принципно не би трябвало да имате проблеми с намирането на един-двама приятеля, които да ви помогнат за този битовизъм. Не така стоят нещата с превоза. Темата, е дълга и широка. Най-важното нещо, което трябва да знаете в случая са две неща – изберете транспортно средство, което да бъде с подходяща каросерия и бъдете сигурни, че то ще бъде на ваше разположение в уговорения ден и час! Ако нямате познат, който да ви услужи с такова, потърсете под наем.

Ненужните вещи – мебели, електроуреди, посуда и т.н., се изхвърлят на специализираните депа, които се занимава с тяхното утилизиране. Според новите европейски разпоредби, боклуците от този тип подлежат на задължително рециклиране и унищожаване. Разбира се, това важи за отпадъците в особено големи размери. Едва ли някой ще ви направи забележка за един гардероб, диван, секция или маса, която сте захвърлили до близката кофа за смет, но все пак…не рискувайте! Глобите наистина са солени.

Почиства къщи и апартаменти от стари мебели

Почистването на апартамент от битови отпадъци може да се окаже по-трудно. Вярно, че количеството боклуци, които ще се изнесат от него вероятно са по-малко от тези, които се намират в една къща, но местоположението на апартамента може да създаде непредвидими трудности. Когато се почиства къща от битови отпадъци, се паркира камиона в нейния двор или на улицата, ако е възможно и в рамките на няколко часа всичко приключва. Докато при “основното” почистване на апартамент от битови отпадъци може да ви създаде сериозни затруднения с тяхното изнасяне и извозване.

Имайте ги предвид и при нужда от помощ позвънете – 0898 91 81 81!