Фирма почиства дворове в София и региона

Спомняте ли си табелките от социализма “Образцов дом”. Те се даваха на стопаните, които придържаха жилищата си в изряден вид – чисти, подредени и респектиращи. В тях нямаше да видите дори една вещ, която не си е на мястото, а какво да говорим за отпадъци. Ако искате да се доближите до тази “красива картинка от миналото”, то ще трябва да предприемете известни мерки в тази посока. Като например да разчистите двора от всички ненужни вещи и боклуци, с които сте го затрупали.

Почиства дворове в София и региона

Излишно е да казваме, че от почистване на двор до почистване на двор има огромна разлика. Понякога става дума за изхвърлянето на няколко вещи, докато в други случаи говорим за мащабно разчистване с рязане на храсти; дървета и подравняване.

Ние от ИЗВОЗВА БГ можем да ви предложим хамалските си и транспортни услуги при изхвърлянето на боклуците от дворното място и вкарването му в ред. Осигуряваме транспорт; тежкотоварна техника и работници, които да се погрижат за цялата процедура.

Рязане на храсти и дървета

Най-сериозната пречка, пред която може да се изправите при почистването на двор, е свързана с премахването на старите храсти и дървета. Не от техническа гледна точка, а от “бюрократична”. Може би не знаете, но някои растителни видове спадат в червената книга и тяхното отстраняване е строго забранено. Противни действия ще доведат до сериозни глоби и дори юридически наказания. Например, ако имате орех в дома си, то нямате право да го изкорените, без позволението на местната екология.

Така че, ви съветваме да проучите предварително нещата и след това да пристъпвате към действия, за да сте сигурни, че няма да се стигне до нежелани последици!

Изхвърляне на отпадъци

Почистването на двор от отпадъци може да наложи използването на тежкотоварна техника и специализиран транспорт. Важно е да отбележим, че боклуците се сортират по време на работа, тъй като някои от тях се извозват до оторизираните депа, които се занимават с тяхното правилно утилизиране. За да се оптимизира работния процес и да не се пилеят ценни ресурси, трябва да се извърши предварителен оглед, който да ни запознае с количеството и вида на отпадъците. След което ще можем да предприемем съответните действия и да ви предложим най-рационалния план за действие!

Почиства дворове в София и региона цени

Извозване до сметище

Транспортирането на боклуците до сметище също е процедура, която не бива да бъде пренебрегвана. Отстрани навярно изглежда лесна, но както споменахме вече може да бъде наложително използването на допълнителна моторизирана тежкотоварна техника за натоварването на отпадъците. В зависимост от количеството на отпадъците ще бъде изпратен необходимия брой превозни средства, които да гарантират максимално бързото и безпроблемно извозване на боклуците до сметище.

ИЗВОЗВА БГ предлага почистване на дворове и стари къщи от ненужни вещи и отпадъци. Професионални хамалски и транспортни услуги на територията на град София и региона.