Фирма почиства дворове от клони и отпадъци в София

Имате нужда от професионално и качествено почистване на стара къща с двор? Тук при нас ще получите такова! ИЗВОЗВА БГ предлага почистване с извозване на отпадъци от къща с двор до сметище в София и региона. Режем стари дървета и храсти. Изхвърляме всякакви видове боклуци. Разполагаме с необходимата техника и квалифицирани кадри за целта. Когато стане дума за изхвърляне на битови или строителни отпадъци – винаги може да разчитате на нас!

Почиства дворове от клони и отпадъци

В зависимост от състоянието на дворното място и количеството на боклуците в него, почистването може да отнеме Х време. Няма фирма, която да ви каже с точност какъв би бил диапазона, в който ще извърши почистването, без да се запознае предварително с обекта. Има няколко фактора, които биха оказали значително влияние върху процеса. Например, ако има стари дървета, храсти или клони за отрязване, то нещата могат много сериозно да “загрубеят”, казано на жаргон. Макар че, се намират във вашия двор и на практика са ваша собственост, някои видове дървета са защитени от закона и нямате право да ги отрязвате. Такива например са орехът, някои видове бор, дъб, клен и върба. Под защитата на законовите рамки попадат и вековните дървета. Така че, ако имате дърво, което е на 100 или повече години, то забравете за неговото премахване по какъвто и да било начин.

Най-вероятно из двора има всякакви видове отпадъци. Особено, ако говорим за наследено жилище от някой покоен роднина. Тук е момента да посочим, че боклуците се разделят на няколко категории, поради тяхното специфични утилизиране. Така например, ако има строителни отпадъци и битови такива, то няма как да бъдат извозени на едно и също сметище. Налага се тяхното разделно и регламентирано изхвърляне.

Ако става дума за основно почистване на къща с изхвърляне на боклуци от нея, то най-вероятно отпадъците са…навсякъде! Не само в двора! Характерна черта на повечето възрастни хора, които са в залеза на дните си, е да складират всякакви видове вещи – книги, вестници, списания, пластмасови бутилки и каквото друго се сетите. Вероятно вече сте се запознали с този факт и сте установили наличието им в стаите, мазето, тавана, гаража, че дори и на други неподозирани места!

ИЗВОЗВА БГ може да ви осигури перфектна организация и приключване на работата в срок. Ако се доверите на нашите хамалски и транспортни услуги за почистването на къща с двор, то ние ще ви гарантираме отлично свършена работа, без абсолютно никакви забавяния или допълнителни оскъпявания на услугата! Разполагаме със собствено сметище за депониране на битови отпадъци, което ни позволява да предлагаме възможно най-атрактивни цени за изхвърляне на стари мебели, електроуреди и т.н.

Почиства дворове от клони и отпадъци в София

Не се притеснявайте да ни позвъните на телефон 0898 91 81 81. Работим всеки ден, без почивка! Дори на празници. На Ваше разположение сме за всякакви въпроси, що се отнася до услугите, които предлагаме!