Почистване след смърт или болест

Почистване след смърт или болест е работа, която трябва да се върши бързо и с много внимание. Фирмата за извозване “Извозва.БГ” гарантира, че ще се погрижи за това. Работим и събота, и неделя, и на официалните празници. Ето какво правим за да извършим тази услуга:

Когато има нужда от почистване след смърт вследствие на пожар, във фирмата имаме екип от млади и силни момчета, които знаят своята работа. Не е лесно, но нашата фирма за е готова всяка минута да помага.

Почистване след смърт или болест

Нашите действия:

  1. Събиране на отпадъци: Нашите момчета събират всички биологични отпадъци и ги пакетират в здрави чували. Това включва всичко необходимо, за да остане помещението чисто.
  2. Дезинфекция: Използваме мощни дезинфекционни средства с бактерицидно и вирусоцидно действие. Правим дезинфекция преди и след почистването. Нашите техники за обезпаразитяване на заразени имоти след болести или смърт за безотказни.
  3. Изнасяне на мебели: Ако трябва да изнесем стари мебели, нашите хамали го правят бързо и внимателно. Мебелите се товарят в камиона и се извозват до депо за отпадъци.
  4. Миене и измиване: Всички повърхности се мият добре за да се премахнат всички мръсотии и микроби.
  5. Обезмирисяване: Накрая използваме професионални аерозоли за обезмирисяване, за да се премахне всякаква миризма.

Защо да изберете “Извозва.БG” за почистване след смърт или болест

Извозваме, изхвърляме и гарантираме чистота. Цените ни са изгодни, а работим и през уикендите, и на празници. Гаранция за качествена и бърза работа е приоритет за нас.

За контакти с нас, обадете ни се по телефона на 0898 91 81 81. Работим в София и областта, готови на всяка минута да поемем тежката и мръсна работа за вас.

Често задавани въпроси

Какво включва почистването след смърт или болест от вашата фирма?

Почистването след смърт или болест включва дезинфекция и премахване на всички биологични отпадъци. Използват се силни дезинфекционни средства за унищожаване на микроби и вируси. Помещението се мие обстойно, за да се премахне всяка миризма и замърсяване. Нашите момчета за изнасят всичко, което не трябва да бъде там. Всеки ъгъл се почиства, за да е чисто и безопасно.

Как се гарантира безопасността при почистването след такива случаи?

Гарантирането на безопасността при почистване след смърт е основен приоритет. Всички служители са обучени за правилната употреба на защитно облекло. Обработваме помещението с продукти, които са ефективни срещу широк спектър от патогени. Дезинфекционните средства, които използваме, са с доказано действие. Прилагаме строги процедури за безопасност, за да защитим всички участващи.

Колко време отнема стандартно почистване след смърт или болест?

Стандартното почистване след болест обикновено отнема няколко часа, зависи от състоянието на помещението. Организираме бърза реакция, защото разбираме нуждата от навременна услуга. Времето за почистване може да варира в зависимост от размера на помещението и степента на замърсяване. Нашите момчета работят бързо и ефективно, за да върнат помещението в начално състояние. Прибираме всичко и оставяме мястото чисто и свежо.