Почистване след пожар

Ние сме тук, за да ви помогнем в трудния процес на почистване след пожар в София. Почистването след пожар е от съществено значение за възстановяването на пространството ви след това травматично събитие. Разбираме това и предлагаме професионални услуги за почистване, дезинфекция и извозване на отпадъци. Почистването след пожар е задача, изискваща специализирани знания и оборудване.

Професионално почистване след пожар в София

Грижим се за всеки етап от процеса, като предлагаме следните услуги за почистване в София:

 • Професионално почистване на пространството:
 • Използваме специализирани препарати и оборудване, за да гарантираме възстановяването на пространството и неговата безопасност.
 • Нашата цел е да възстановим вашето жилище или бизнес пространство и да му върнем комфорта и функционалността, които заслужавате.
  • След пожара, възниква нуждата от дезинфекция, за да се премахнат бактерии, микроби и неприятни миризми.
  • Ние предлагаме дезинфекция по протокол, използвайки специализирани продукти, които ефективно унищожават вредните организми и поддържат хигиената на пространството.
  • Разчитайте на нас да се погрижим за безопасността и здравето на вас и вашето семейство или служители.
   • Пожарът често оставя зад себе си много отпадъци и разрушения, които трябва да бъдат извадени и отстранени.
   • Ние се грижим за извозването на отпадъците в съответствие с всички законови изисквания и ги предаваме на законни депа и сметища за боклук.
   • Вашето пространство ще бъде освободено от разрушенията и натрупванията, придобивайки отново функционалност и красота.

   Разчитайте на нас!

   За повече информация и запитвания относно нашите услуги за почистване след пожар в София, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0898 91 81 81. Ние сме тук, за да ви помогнем и да ви осигурим качествено почистване и възстановяване на пространството ви след пожар.

   Почистване след пожар в апартамент София? Ето какво правим, за да върнем помещението в нормално състояние, а цените са ниски, работим бързо и на празници, без почивен ден. Ако имате нужда от такава услуга, вие сте на правилното място. А тук в Извозва.БГ работим само с млади и силни момчета, които знаят как се прави работата.

   Стъпки за почистване след пожар в апартамент София

   1. Демонтиране на мебели: Първо вадим всичко, което може да се махне от помещението. Момчетата са силни, махат мебели бързо и ги товарят на камиона.
   2. Почистване на груби отпадъци: След като изнесем мебелите, започваме с грубото почистване. Събираме всички големи боклуци, товарим ги и ги извозваме директно до депо.
   3. Дезинфекция: Нашите момчета използват специални препарати с бактерицидно действие. Дезинфекцираме цялото помещение, за да е безопасно и чисто за вас.
   4. Фино почистване: След грубото почистване и дезинфекция, минаваме на фино почистване. Мием, чистим всичко докрай, събираме дребния боклук.
   5. Обезмирисяване: Ползваме професионални аерозоли за обезмирисяване. Помещението не само че ще е чисто, но и ще мирише свежо.

   Защо да се доверите на Извозва.БГ за почистване след пожар в апартамент София

   Ако сте имали пожар, знам колко е тежко всичко това. Но фирма за Извозва.БГ е тук да помогне. Ние не пазим нещата, не подреждаме; ние сме тук да почистим всичко бързо и ефикасно. Не се притеснявайте за цената, ние предлагаме най-добрите цени в София и работим всеки ден, даже и на официалните празници.

   Искате да свържете с нас? Обадете ни се по телефона на 0898 91 81 81.