Дезинфекция на помещения от „Извозва БГ“

Здравейте! Ако търсите някой, който да ви помогне да почистите след домашни любимци и да направите дезинфекция на помещенията, Извозва БГ е тук за вас. Предлагаме ви професионално почистване след животни със дезинфекция на помещения. Гарантираме ви, че ще останете доволни и че работата ще бъде свършена бързо и на добра цена. Имаме специални стъпки, които спазваме стриктно при обезмирисяване с аерозол по домовете!

Почистване след животни със дезинфекция

Почистване след животни със дезинфекция

След като ни повикате, нашата фирма за веднага дойде на адреса, където има нужда от нашите услуги. Извършваме следните стъпки:

  1. Изнасяме отпадъците: На първо място, фирмата ни събира всички отпадъци, които са се събрали след животните. Ако трябва, събираме ги в чували, които сами носим навън и товарим в камиона.
  2. Дезинфекция: Важно е всичко да е чисто, затова използваме силни препарати с бактерицидно действие. Правим това преди, по време и след като сме почистили всичко.
  3. Помитаме и измиваме: След като всичко е натоварено, нашите хамали за мият пода със специални препарати, които оставят помещенията чисти и свежи.
  4. Обезмирисяване: Накрая, използваме аерозоли, които помагат да се махнат всички лоши миризми. Нашата фирма за прави така, че мястото да е приятно за живеене.
  5. Проверка: Преди да си тръгнем, правим последна проверка, за да сме сигурни, че всичко е наред.

Какви препарати използваме?

Почистването след животни изисква специални препарати, които убиват микробите и вирусите. Извозваме отпадъците и правим всичко безопасно и хигиенично.

Защо да се доверите на „Извозва БГ“?

  1. Професионализъм: Нашите момчета за работят усилено и знаят как да се справят с всяка ситуация.
  2. Изгодни цени: Фирмата ни за предлага добри цени. Не е скъпо да ни наемете.
  3. Бърза реакция: Когато имате нужда от нас, просто ни се обадете и идваме веднага.

За контакти с нас може да се обадите на телефон 0898 91 81 81. Работим в София и областта. Обадете се, ако имате нужда от помощ при почистване на мръсни мазета или тавани.

ЧЗВ при почистване след животни със дезинфекция

Каква дезинфекция правим когато почистваме след домашни любимци?

След като изчистим всичко грозно и мръсно, използваме специални препарати. Те убиват бактерии и вируси и така помещението става чисто и безопасно. Наши хора за внимателно мият и метат, така че да няма мръсотия никъде. След като свършим, помещението е без миризми и готово за живеене.

Как поддържаме хигиената по време на работа?

Фирмата ни за почистване винаги носи специални облекла и ръкавици. Така се грижим за сигурността и здравето на нашите работници и вашето място. Всеки път след работа измиваме и дезинфекцираме нашите инструменти. Почистваме внимателно и не оставяме нищо зад себе си.

Какви са стъпките при почистване след животни?

Първо, извозваме всичко, което не трябва да е в помещението. После почистваме добре мястото със силни дезинфекционни средства. Нашата фирма за мие всичко – подове, стени и други повърхности. Накрая, обезмирисяваме, за да се почувствате удобно и приятно. След нас мястото ви ще е чисто и свежо.