За мазетата и таваните

Почистване и подредба на мазета и тавани е нашата специалност. В “Извозва.БГ” работим усилено за да предложим на всеки клиент топ услуги на най-добри цени. В повечето случай се налага и почистване след гълъби, когато става въпрос за тавани. Защо да мъкнете сам тежки и неприятни неща, като можем ние да го направим за вас? Нашият екип е съставен от млади и силни момчета, готови да извозят и битови отпадъци , даже и на официални празници.

Почистване и подредба на мазета и тавани

Какво правим при почистване и подредба на мазета и тавани?

Когато става въпрос за почистване и подредба на мазета и тавани, ето какво можете да очаквате от “Извозва.БГ”:

  1. Събиране на боклук в чували: Първо събираме всички боклуци и отпадъци в здрави чували. Това включва стари вестници, разбити предмети, и каквото още има и не трябва.
  2. Демонтаж на мебели: Ако в мазето или на тавана има стари мебели, които трябва да изнесем, ги разглобяваме внимателно и ги товарим за извозване.
  3. Измиване и дезинфекция: След като изнесем всичко ненужно, почистваме наличните петна и мръсотия. Използваме силни дезинфектанти за да унищожим бактерии и миризми.
  4. Помитане и събиране на паяжини: Всички кътове и тавани се почистват от паяжини и прах. Метем и подреждаме така, че помещението да изглежда като ново.
  5. Транспортиране на отпадъците до депо: Всичко което е събрано, товарим в камиона и извозваме до депо за отпадъци или за рециклиране.

Използвайки най-добрите материали и методи, гарантираме че вашето място ще бъде чисто и приятно.

Защо да изберете “Извозва.БГ” за почистване и подредба на мазета и тавани?

Изберете “Извозва.БG” защото предлагаме най-добрите услуги на супер цени. Не се притеснявайте за нищо – нашата фирма за почистване и подредба на мазета и тавани ще се погрижи за всичко. Работим бързо, чисто и на добри цени, без значение от деня.Работим в София и областта. За контакти, обадете ни се по телефона на 0898 91 81 81.

Често задавани въпроси

Как се гарантира, че мазето ще бъде почистено правилно?

В “Извозва.БГ” разбираме колко е важно всичко да е чисто. Затова започваме с изнасяне на всички стари вещи и боклуци. После събираме малките отпадъци в чували и мием пода. Използваме мощни препарати за дезинфекция, убиващи всички микроби. Накрая, помещението остава чисто и пригодно за ползване.

Какво се случва, ако в мазето има твърде много тежки предмети?

Нашият екип от млади и силни момчета е обучен да се справя с всякакви ситуации. Те могат бързо и безопасно да изнесат тежки мебели и уреди. Всичко тежко се товари в камиона и се извозва без допълнителни такси. Всеки тежък предмет се обработва с грижа.

Може ли “Извозва.БG” да работи през уикенда или официални празници?

Да, “Извозва.БG” работи без почивка. Не важно дали е събота, неделя или празничен ден. Организираме се така, че да сме на разположение, когато на вас ви е удобно. Не се колебайте да се обадите и да насрочите почистване. Винаги сме на линия за нашите клиенти.