Почистване на обгорели помещения в София

Когато става дума за стъпки за почистване на обгорели помещения в София, фирмата ни „Извозва.БГ“ е тук да помогне. Работи се евтино, бързо и по всяко време, включително събота, неделя и официалните празници. Младите и силни момчета в нашата фирма са готови за тежката и мръсна работа за почистване след пожар.

почистване на обгорели помещения в София

Почистване на обгорели помещения в София

Стъпките за почистване на обгорели помещения в София са ясни и прости. Първо, момчетата за тежка работа идват на място. Изнасят всички отпадъци пеша от висок етаж и товарят в камион. Обгорелите мебели се демонтират, изнасят и товарят в камиона за боклук. Мръсотията и остатъците се събират в здрави чували и се извозват. Най-накрая, се прави дезинфекция с препарати, които имат бактерицидно и вирусоцидно действие.

Нашите услуги за почистване

Нашата фирма за стъпки за почистване на обгорели помещения в София предлага качествени и евтини услуги. Цените за услугите са изгодни, а работата се върши бързо и ефективно. Извозваме отпадъците до депо, където се депонират или рециклират. Дезинфекцията на помещенията след почистване е задължителна и се извършва със специални препарати.

Нашите стъпки за почистване

  1. Изнасяне на отпадъците. Извозваме всички отпадъци от обгорелите помещения. Събираме дребните отпадъци в чували и ги изнасяме на гръб.
  2. Товарене в камион. Товарим всички отпадъци и мебели в камиона и ги транспортираме до депото.
  3. Демонтаж на мебели. Демонтираме обгорелите мебели и ги изнасяме от помещението. Товарим ги в камиона за боклук.
  4. Дезинфекция. Дезинфекцираме помещенията с препарати, които имат бактерицидно и вирусоцидно действие. Това се прави преди, по време и след почистването.
  5. Финално почистване. Измиваме помещенията и събираме паяжини. Почистваме фекалии и събираме биологични отпадъци в капсули за опасни отпадъци.

Качествено и бързо почистване

Фирмата ни за почистване предлага бързи и качествени услуги. Работим евтино и без почивен ден и за почистване след котки също. Младите и силни момчета са готови за всякаква тежка и мръсна работа. Работим в София и областта. Обадете ни се по телефона на 0898 91 81 81.

Често задавани въпроси

Как се извършва почистването на обгорели помещения?

Първо се изнасят всички отпадъци и обгорели мебели. Демонтират се тежките и повредени мебели. Събират се в здрави чували и се изнасят пеша. Товарим камиона и извозваме до депо. Накрая се прави дезинфекция с подходящи препарати.

Колко струва почистването на обгорели помещения в София?

Цените за услугите са евтини и достъпни за всички. Зависи от обема на работата и количеството отпадъци. Точна цена се дава след преценка на място. Работим бързо и качествено, включително през уикендите и празниците. За тежката работа се използват млади и силни момчета.

Какви препарати се използват за дезинфекция?

Използват се препарати с бактерицидно и вирусоцидно действие. Дезинфекцията е задължителна след почистване на обгорели помещения. Препаратите гарантират безопасност и чистота. При почистване се работи внимателно и ефективно. Всички отпадъци се събират и извозват до депо.