Обаждане до izvozva.bg

ПРОМОЦИИ!

ПОРЪЧАЙ ОТСТЪПКА!

Почистване на тавани от битови отпадъци с чували в София

Вярно е, че таванът е помещение, в което трябва да приберете ненужните вещи и тези, които използвате рядко през ежедневието си. Това обаче, не означава, че трябва да го превръщате в „хангар“ за битови отпадъци. Наистина е много по-лесно да захвърлиш старият диван на тавана, отколкото да го извозиш до сметището, но по този начин не си решавате проблема, а просто го отлагате с времето. Рано или късно ще трябва да изхвърлите тази вещ и всички останали от там. Не е ли по-добре тази работа да я свършите на момента, вместо да я оставите за някой друг път?

Почистване на тавани от битови отпадъци с чували

В случай, че сте изпуснали „момента“ и се чудите как сте успели да натрупате толкова много боклуци през годините, то няма какво да му мислите повече, а запретвайте ръкави и се хващайте за работа. Както виждате няма кой друг да я свърши и по-добре го направете възможно най-скоро, докато боклуците все още са в приемливо количество и вид.

Всъщност има кой да ви помогне и със сигурност ще останете доволни от неговата помощ. Това можем да бъдем ние или всяка друга фирма, която предлага почистване на тавани от битови отпадъци с чували в София и региона. Само ИЗВОЗВА БГ обаче, може да ви предложи бърза, качествена и дори БЕЗПЛАТНА намеса! В зависимост от количеството битови отпадъци, техният вид и състояние, бихме могли да изхвърлим ненужните вещи напълно безплатно. За целта ще трябва да посетим „обекта“ и да извършим оглед, след което ще преценим дали бихте могли да използвате безплатните ни услуги или ще трябва да си заплатите за тях. Като компромисен вариант може да ви направим известна отстъпка в цената за почистване на таван от боклуци, но както казахме вече – първо трябва да се запознаем с обстановката и след това ще можем да говорим по-конкретно за цени, време за работа и т.н.

Това обаче, са подробности. Наемете ли ни, трябва да бъдете сигурни, че от боклуците няма да остане и следа. Ние ще се заемем с всичко – от разглобяването и изнасянето на вещите до тяхното извозване до сметището за битови отпадъци. Така че, няма за какво да се притеснявате. Вашите задължения се свършват в мига, в който наберете телефон 0898 91 81 81 и се разберете с наш представител на фирмата за условията и начинът на почистването. Смеем да твърдим, че ние можем да ви изготвим възможно най-добрата оферта за изхвърляне на боклуци от таван или мазе.

Почистване на тавани от битови отпадъци с чували цени

Все пак, ако решите да се нагърбите сами с тази задача и прецените, че нямате нужда от професионална помощ, то бъдете внимателни. Едва ли ще срещнете сериозни затруднения с извършването на работата, но винаги трябва да имате едно наум. Не създавайте рискови ситуации и ако прецените, че има дори минимален риск за здравето ви – повикайте някой приятел, съсед или роднина за помощ. Другото, което трябва да имате предвид е свързано с извозването на боклука до сметището. Ако сред битовите отпадъци има стари бои, лакове, латекс или други опасни строителни материали, тях трябва да ги закарате до специализираните депа за утилизирането им.