Почистване на строителни отпадъци в София

След извършеното от фирмата ни къртене на теракота, фаянс, камък, тухла,дърво, метал и др., и особено бетон и бетонови постройки остават големи количества отпадъци от строителните материали.

Почистване на строителни отпадъциТе разбира се има нужда да бъдат своевременно почистени. Нашият екип от професионално подготвени и подходящо екипирани служители за почистване на строителни отпадъци, ще извърши това почистване за вас  качествено и достатъчно бързо. Ние правим това ръчно, както и с помощта на колички, превозващи машини, рампи и други съоръжения, при необходимост от почистване на труднодостъпни места (например високи етажи на сгради).

Фирмата почиства строителни отпадъци от големи и по-малки строителни площадки, почиства мазета, тавански помещения, апартаменти. За почистването и последващото извозване се използват чували, колички, камиони, всичко необходимо за тези две услуги – чисти и извозва се предоставя изцяло от нас.

Доставяме контейнери и извозваме отпадъка от строителните обекти с наши чували.

Фирмата чисти, извозва, пренася, транспортира  до сметището с малки и големи камиони, в зависимост от обема на отпадъчните продукти. Всичко това се върши освен с високотехнологични съоръжения и от изключително добре подготвен и мотивиран екип от млади служители. За това можем със сигурност да гарантираме добър резултат от качествената и ефективна работа на нашия екип по услугите кърти, чисти и извозва.