Обаждане до izvozva.bg

ПРОМОЦИИ!

ПОРЪЧАЙ ОТСТЪПКА!

Фирма за почистване на мазета и тавани в София – 0898 91 81 81

И така, предстои ви почистване на мазета и тавани, апартаменти, гаражи и дворове от стари мебели и предмети. Това, несъмнено, не е нищо повече от обикновено изнасяне на стари мебели и вещи, след което се почистват помещенията от отпадъка. С тази не сложна задача могат да се справят хамалите от всяка фирма предлагаща услуги по изнасяне и извозване на стари мебели и вещи.

Почистване на мазета и тавани с Извозва.Бг

Ако не ви е останало в забързаното ежедневие свободно време да изхвърлите ненужните предмети от тавана и мазето, се обърнете към професионалисти. Компаниите за хамалски услуги умеят комплексно да подходят към изхвърляне на негодни уреди и почистване на помещението. Те не само ще почистят, но и ще направят така, че чистотата да се съхрани за дълго време.

Хамалите могат да осъществят ежедневно и генерално почистване на мазета и тавани на територията на гр. София. Те ще ви гарантират качество, което напълно ще отговаря на резултатите. Специалистите ще изнесат всичко и ще почистят, без да повредят нито една стена, под, стъкло или дограма. А времето, за което ще извършат почистването е кратко. Като цяло вие няма как да не останете доволни, след като видите резултата. При почистването вие ще получите услугата – влажно почистване на пода, премахване на праха и мръсотията от дограмата, почистване на прозорците и изхвърляне на отпадъка. Ако вие имате някое по-специално изискване, просто кажете на служителите и вашите желания ще бъдат изпълнени.

Пакетни цени за почистване на мазета и тавани без използване на асансьор

Предлаганите цени за почистване и извозване са с включени хамали за демонтаж и изнасяне с подходящ транспорт и включени такси на депата за депониране на такъв вид отпадък.

Пакет мазе до 10 м2 – 90 лв. време за изпълнение 2 – 3 часа.

Пакет мазе до 20 м2 – 140 лв. време за изпълнение 4 – 5 часа.

Пакет таван до 10 м2 – 120 лв. време за изпълнение 3 – 4 часа.

Пакет таван до 20 м2 – 210 лв. време за изпълнение 5 – 6 часа.

За въпроси промоции и безплатни огледи позвънете на Gsm: 0898 91 81 81

Ако има нужда за таванското помещение може да се използва и алпинизъм за външната фасада. Тогава може да се измие, освен фасадата, прозорците и премахване на сняг и лед от козирката на покрива. При желание може да се монтират украшения на зданието по повод Коледа и Нова година. Както виждате, с всякакъв вид работа биха се справили професионалните хамали така, че спокойно им се доверете, защото са истински професионалисти. Хамалите извършват също и цялостно разчистване на апартаменти, изхвърляне на стари мебели и изнасяне на едрогабаритни мебели. Предлагат и специализирани почистващи работи, такива като почистването на различни видове обекти, почистване и дезинфекциране на басейни, уборка след проведени тържества и други услуги, свързани с професионалното почистване.