Почистване на дворно място с инструменти в София

Разчистването на запустял двор от боклуци, храсти, стари дървета и други видове отпадъци съвсем не е толкова лесно колкото си мислите или колкото са ви разказвали. Става дума за наистина трудоемка работа, която може да отнеме няколко седмици, в зависимост от условията, при които се работи. Вероятно нямате толкова време на разположение и поради тази причина сте попаднали при нас – за помощ при почистване на дворно място с инструменти и извозване до сметище.

Почистване на дворно място с инструменти

ИЗВОЗВА БГ разполага с всички необходимо, за да организира експресното почистване на въпросното място. На лице са няколко превозни средства, бригада от опитни и работливи хамали и всички належащи инструменти, които могат да влязат в употреба при разчистването на обекта. Ако планирате рязането на дървета и стари храсти ви съветваме да се уверите, че сред тях няма защитени видове. В противен случай тяхното премахване ще бъде изцяло на ВАШ собствен риск и ИЗВОЗВА БГ не може да се ангажира с отстраняването им. Трябва да отбележим, че изкореняването на подобни растения, без писменото разрешение от съответните органи може да ви докара сериозни главоболия и солени финансови санкции.

При положение, че това е наред, то няма основателна причина, поради която да се бавите повече. Позвънете на телефон 0898 91 81 81 и наш представител ще ви обясни начинът, по който бихме могли да работим заедно. Възможно е да изпратим човек, който да направи предварителен оглед на обекта, с цел да добие представа от първо лице за него, което ще ни позволи да ви направим максимално атрактивна оферта. Освен това ще можем да ви дадем ясни и категорични срокове за времето, което би ни отнело тази работа. В случай, че времето ви притиска и трябва час по-скоро да разчистите дворът от купчината отпадъци, която го е превърнала в “мини-сметище” или “обект от бомбардировките в Хирошима”, то ИЗВОЗВА БГ може да организира експресното му почистване. Формирането на цената за разчистване на запустелият двор от храсти, стари дървета и други отпадъци, се определя на базата на няколко фактора: време, количество на боклуците и местоположението на обекта.

В интерес на истината бихте могли и сами да се заемете с разчистването на отпадъците. За целта трябва да разполагате с подходящ превоз, помощници и достатъчно свободно време, което сте готови да жертвате, за да свършите работата. При определени обстоятелства може да се наложи използването на тежкотоварна техника и специални инструменти. Например старите и масивни дървета няма как да ги отрежете с обикновеният трион или брадвата. За тяхното отстраняване, е необходима мощна бензинова резачка с наистина остри “ножове”. Същото се отнася и за изнасянето на някои “по-тежки и обемисти” отпадъци, които тежат по няколкостотин килограма. Това могат да бъдат стари машини, гуми от камион и т.н.

Почистване на дворно място с инструменти

Именно поради тази причина много хора предпочитат да се обърнат към специалисти, които да се нагърбят с почистването на отпадъците. С тяхното наемане, грижите ви ще се сведат до минимум или по-конкретно казано – до набирането на телефон 0898 91 81 81, натискането на зелената слушалка и провеждането на кратък разговор с представител на ИЗВОЗВА БГ. След което “щафетата”, се поема от нас и в рамките на уговореният срок, ще възвърнем предишният блясък на дворното място, а от боклуците няма да остане и следа!