Почистване на апартаменти, къщи и дворове в София – 0898 91 81 81

В България има огромно количество компании, които се занимават с почистване на апартаменти и утилизация на мебели и ще ви помогнат оперативно и без излишни затруднения да изнесат непригодната за използване мебел. Те ще ви предложат качествени услуги на достъпни цени. Подобни компании се заемат предимно лидерско място на този пазар, защото са научили основните нюанси и тънкости в тази работа. Техните специалисти са истински майстори в своята работа и изпълняват поръчки от всякаква сложност.Почистване на апартаменти с изнасяне и изхвърляне

За всеки от нас уютната топла атмосфера в дома играе важна роля. Несъмнено, е приятно да си прекарваш свободното време в семеен кръг на мек и удобен диван пред телевизора или на масата за хранене, поделяйки храната със своите близки. Такива моменти остават за цял живот. Всички обичаме мебелите в дома ни да бъдат комфортни. Днес има огромно количество модели с различни форми и дизайн. Влизайки в мебелен магазин, просто се загубвате в това разнообразие от цветове и модели. Те вече не са еднообразните социалистически гарнитури, имащи ги във всеки дом. Днешните мебели са със свежи и съвременни, многофункционални елементи, които възбуждат въображението даже на най-критичния купувач. Неповторимият им дизайн, който е характерен за модерния пазар на мебели позволява на всеки да намери това, което му е нужно.

Пакетни цени за почистване и извозване на от апартаменти

– Пакет едностаен апартамент до 50 м2 – 110 лв. време за изпълнение 2 – 3 часа.

– Пакет двустаен апартамент до 70 м2 – 150 лв. време за изпълнение 3 – 4 часа.

– Пакет тристаен апартамент до 90 м2 – 180 лв. време за изпълнение 4 – 5 часа.

– Пакет четиристаен апартамент до 110 м2 – 230 лв. време за изпълнение 5 – 6 часа.

– Пакет многостаен апартамент до 140 м2 – 280 лв. време за изпълнение 7 – 8 часа.

– Извозва на депата в кв. „Враждебна“ и с. „Долни Богров“

Вие накрая сте решили да обзаведете с нови мебели вашия дом и да изхвърлите всички стари, дори и дрехи, които не носите вече. Но, какво да правите със старите? Къде да ги денете? Почистване на апартаменти и извозване на стари мебели представлява истинско бедствие за всеки един, който не е подготвен. Като за начало, трябва да намерите работници, които да се заемат с изнасянето на мебелите от дома ви. Нужно е да намерите порядъчни и квалифицирани хамали, а това не е никак лека задача.

Когато обаче сте намерили работни ръце, остава открит въпрос за транспорта, а да намерите товарен транспорт в голям град не е сложно, но за това е нужно време и усилие. Да предположим, че сте намерили транспорт и работници, то къде ще извозите вече загубилата всякаква актуалност мебел? На градското сметище – това не е най-добрия вариант, защото материалите на този вид отпадък подлежи на специална утилизация. Ако вие оставите старите мебели и дрехи на непозволено място, то ще получите не малка глоба. За да не замърсявате околната среда, доверете извозването на старите мебели и дрехи на специалистите, които знаят как това да се направи правилно.

Ако се е появила при вас необходимост от извозване на стари мебели, хамалите с радост ще ви помогнат в това. Не прилагайте излишни усилия за самостоятелно изпълнение на тази сложна задача, като утилизация на мебели. Фирмите за хамалски услуги предоставят за решение на този проблем маса възможност. Обръщайте се към тях за помощ, без да се колебаете. За това е необходимо само да позвъните по телефона в офиса на подобна компания и да се договорите с мениджъра за основните моменти. Преди всичко, специалистите приемащи да изпълнят работата, пристигат, за да оценят обема на работа.След това те се заемат с разглобяването на мебелите за транспортиране. Осъществявайки това, хамалите натоварват всичко на транспорта и извозват вещите за утилизация. Те ще извършат утилизацията според нормите за безопасност, предвидена в закона. Тези майстори ще почистят изнасяйки целия отпадък образувал се в процеса на работа.